Libnet.ro
UNICEF

11:00

DIN CAUZA PERTURBARII SELECTIEI PROCURORULUI-SEF EUROPEAN: Tara noastra, criticata de Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA PERTURBARII SELECTIEI PROCURORULUI-SEF EUROPEAN: Tara noastra, criticata de Comisia Europeana

Comisia Europeana a cerut tarii noastre, astazi, sa coopereze pentru desemnarea procurorului-sef european. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra s-a imprumutat astazi de pe pietele internationale

Tara noastra a pus astazi la vanzare pe piata internationala, prin Ministerul Finantelor Publice MFP), eurobonduri.

O locomotiva a deraiat in Brasov, traficul este intrerupt pe ruta Cluj - Bucuresti / Circulatia este oprita si pe magistrala Oradea - Brasov din cauza unui fir rupt

Centrul Infotrafic anunta ca, in judetul Brasov, circulatia feroviara este intrerupta pe Magistrala 300 Cluj-Napoca Bucuresti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea in statia Darste dinspre Brasov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relatia Brasov - Bucuresti.

UPDATE O locomotiva a deraiat in Brasov, traficul a fost reluat / Circulatia a fost oprita cateva ore in judetul Mures din cauza unui fir de contact rupt, dar a fost reluata la 6.30

Centrul Infotrafic anunta ca, in judetul Brasov, circulatia feroviara este intrerupta pe Magistrala 300 Cluj-Napoca Bucuresti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea in statia Darste dinspre Brasov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relatia Brasov - Bucuresti. UPDATE CFR spune ca traficul a fost reluat. Circulatia a fost intrerupta cateva ore in timpul noptii si in zona Lunca Bradului din jud Mures, dar a fost reluata la 6.

Ce se mai intampla pe Facebook! O misiune NASA a fost anulata din cauza unui costum pentru femei

Maria Coman a prezenta in emisiuneaPreviziuni, ce se mai intampla si ce mai este nou pe Facebook. O misiune NASA a fost anulata din cauza unui costum de femei, pentru ca nu sunt costume suficient.

Premierul Dancila: Reuniunea in format Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia are o semnificatie aparte pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca reuniunea in format cvadrilateral Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia are o semnificatie aparte pentru Romania, din perspectiva exercitarii Presedintiei Consiliului.

Vinurile Moldovenesti au invadat Romania. Ce cantitati uriase au fost vandute in 2018 in tara noastra

Romania este principala piata de desfacere a vinurilor provenite din Republica Moldova. Valoarea exporturilor in Romania a atins valoarea de peste 200 de milioane de lei sau cu 41% mai mult decat in anul precedent, sustin reprezentanti ai Oficiului National al Viei si Vinului.

Aston Martin si-a inaugurat operatiunile din tara noastra

Marca de lux britanica Aston Martin a inaugurat, ieri, reprezentata de la Bucuresti care va servi drept centru al operatiunilor din Europa Centrala si de Est.

Aston Martin si-a inaugurat operatiunile din tara noastra

Marca de lux britanica Aston Martin a inaugurat, ieri, reprezentata de la Bucuresti care va servi drept centru al operatiunilor din Europa Centrala si de Est.

JALE MARE iN MUZICA POPULARA! Despartire dureroasa de MARIA CIOBANU! S-a intamplat DEPARTE DE TARA!

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala.

Calin Popescu Tariceanu, reactie amuzanta la glumele aparute din cauza afiselor electorale retusate

Calin Popescu Tariceanu a reactionat amuzat la glumele din mediul online, aparute dupa ce poza sa de pe afisele electorale a fost mult retusata. Internautii au dus totul mai departe, iar presedintele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )