Libnet.ro
UNICEF

05:15

Aston Martin si-a inaugurat operatiunile din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aston Martin si-a inaugurat operatiunile din tara noastra

Marca de lux britanica Aston Martin a inaugurat, ieri, reprezentata de la Bucuresti care va servi drept centru al operatiunilor din Europa Centrala si de Est. continuă pe Ziarul Bursa

Aston Martin si-a inaugurat operatiunile din tara noastra

Marca de lux britanica Aston Martin a inaugurat, ieri, reprezentata de la Bucuresti care va servi drept centru al operatiunilor din Europa Centrala si de Est.

Aston Martin a lansat oficial operatiunile in Romania

Aston Martin a inaugurat reprezentanta sa oficiala in Romania, localizata in nordul Bucurestiului, in Otopeni. In cadrul evenimentului a fost prezentat in premiera noul model lansat de Aston Martin: AM-RB 003.

Tara noastra s-a imprumutat astazi de pe pietele internationale

Tara noastra a pus astazi la vanzare pe piata internationala, prin Ministerul Finantelor Publice MFP), eurobonduri.

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de.

Vinurile Moldovenesti au invadat Romania. Ce cantitati uriase au fost vandute in 2018 in tara noastra

Romania este principala piata de desfacere a vinurilor provenite din Republica Moldova. Valoarea exporturilor in Romania a atins valoarea de peste 200 de milioane de lei sau cu 41% mai mult decat in anul precedent, sustin reprezentanti ai Oficiului National al Viei si Vinului.

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Stirile ProTV: Cea mai noua autostrada din tara, plina de gropi. Cum si-a spart o soferita parbrizul

Putine si pline de gropi, autostrazile din Romania au mereu probleme. Soferii se plang de ultima intrata pe lista, Autostrada urbana dintre Capitala si Centura. Unii s-au trezit cu parbrizul spart de pietrele aparute in gropile din asfalt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )