Libnet.ro
UNICEF

00:07

DIN CAUZA SECETEI Productiile de porumb si floarea soarelui vor scadea la jumatate in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA SECETEI Productiile de porumb si floarea soarelui vor scadea la jumatate in acest an

Productiile de porumb si floarea soarelui vor scadea la jumatate in acest an, fata de anii precedenti, din cauza secetei prelungite, care va continua sa produca efecte devastatoare si asupra productiilor viitoare nu numai in zona vegetala ci si in zootehnie, sustin asociatiile fermierilor. continuă pe Ziarul Bursa

Productiile agricole vor fi la jumatate din cauza secetei

Mai multe recolte agricole vor scadea la jumatate in anul 2020 fata de anii precedenti, din cauza se.

Alerta la Strasbourg. Parlamentului European isi muta sesiunea online, din cauza pandemiei de coronavirus

Urmatoarea sesiune a Parlamentului European, care ar fi urmat sa aiba loc saptamana viitoare, nu se va mai tine la Strasbourg, din cauza numarului alarmant de infectari cu SARS-CoV-2. Liderii europeni se vor intalni acum in cadrul unei videoconferinte sau la Brusseles.

Transalpina, inchisa intre Ranca si Obarsia Lotrului, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIRS) a anuntat in cursul zilei de duminica faptul ca circulatia pe Transalpina se inchide pentru toate categoriile de autovehicule din cauza.

Portugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19. Amenzile pentru cei care incalca regulile ajung la 10.000 de euro (VIDEO)

Porotugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19! Prim-ministrul portughez, Antonio Costa, a anuntat ca evolutia pandemiei este foarte grava in tara sa. Oficialul de la Lisabona a declarat c.

Ryanair reduce capacitatea cu o treime, din cauza efectelor pandemiei

Ryanair Holdings PLC a anuntat joi ca a fost fortat sa-si scada capacitatea cu o treime pe durata sezonului de iarna, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de guvernele Uniunii Europene, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit BBC si Reuters si Agerpres.

Guvernul Johnson sustine ca negocierile post-Brexit au luat sfarsit din cauza UE Macron reaminteste Marii Britanii ca decizia de a iesi din UE ii apartine

Negocierile Marii Britanii cu Uniunea Europeana privind viitoarele relatii bilaterale au luat sfarsit, a anuntat vineri Guvernul Boris Johnson, atribuind vina Bruxellesului. in schimb, presedintele francez Emmanuel Macron a afirmat, la finalul summitului UE, vineri, ca negocierile cu Marea Britanie stagneaza din multe puncte de vedere, reamintind ca Brexitul este alegerea suverana a poporului britanic.

Formula 1: Prima cursa din Vietnam, anulata din cauza pandemiei de coronavirus

Organizatorii primei curse de Formula 1 din Vietnam au anuntat, vineri, ca a anulat Marele Premiu din acest an, care initial fusese programat in aprilie, si apoi reprogramat, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Ursula von der Leyen paraseste summitul UE din cauza unui caz pozitiv de Covid in echipa sa si intra in izolare

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anutat ca paraseste summitul Uniunii Europene de la Bruxelles la mai putin de o ora dupa ce a inceput, pentru ca o persoana din echipa sa a fost testata pozitiv azi-dimineata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )