Libnet.ro
UNICEF

13:45

Portugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19. Amenzile pentru cei care incalca regulile ajung la 10.000 de euro (VIDEO)

B1 B1,
Portugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19. Amenzile pentru cei care incalca regulile ajung la 10.000 de euro (VIDEO)

Porotugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19! Prim-ministrul portughez, Antonio Costa, a anuntat ca evolutia pandemiei este foarte grava in tara sa. Oficialul de la Lisabona a declarat c. continuă pe B1

Alerta la Strasbourg. Parlamentului European isi muta sesiunea online, din cauza pandemiei de coronavirus

Urmatoarea sesiune a Parlamentului European, care ar fi urmat sa aiba loc saptamana viitoare, nu se va mai tine la Strasbourg, din cauza numarului alarmant de infectari cu SARS-CoV-2. Liderii europeni se vor intalni acum in cadrul unei videoconferinte sau la Brusseles.

Ryanair reduce capacitatea cu o treime, din cauza efectelor pandemiei

Ryanair Holdings PLC a anuntat joi ca a fost fortat sa-si scada capacitatea cu o treime pe durata sezonului de iarna, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de guvernele Uniunii Europene, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit BBC si Reuters si Agerpres.

Numarul copiilor care mor de malnutritie ar putea fi mult mai mare din cauza COVID-19. OMS: Cu 10.000 in plus in fiecare luna

Numarul copiilor care mor de malnutritie in fiecare luna ar putea fi cu 10. 000 mai mare in acest an din cauza crizei COVID-19, a avertizat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organiatiei Mondiale a S.

Aglomeratie la metrou din cauza unei defectiuni pe Magistrala 3

Marti dimineata este aglomeratie la metrou pe Magistrala 3, din cauza unei defectiuni la un tren pe aceasta magistrala, scrie g4media.

Circulatie ingreunata pe distanta Preciziei Eroilor, de pe M3, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori (VIDEO)

Incepand cu ora 8. 15, pe distanta Preciziei Eroilor 1, de pe Magistrala Trei, circulatia se desfasoara cu dificultate, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori. Este vorba des.

Scene de groaza in Caras-Severin. Un barbat a stropit o femeie cu benzina si a incendiat-o din cauza unei datorii neachitate. Femeia a ars de vie

Conflictele pe tema banilor sunt cele mai aprinse si periculoase, dovada fiind un caz socant petrecut la Caras-Severin. Un barbat de 49 de ani i-a dat foc unei femei pentru ca aceasta nu-i inapoiase o suma de bani. Din razbunare, barbatul a urmarit-o si a stropit-o cu benzina, iar dupa aceea i-a dat foc. Cati .

Coronavirus: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din Albania. Premier: Amenzile vor veni pe factura de la lumina

Tot mai multe taridinEuropafac din purtarea mastilor deprotectieo masuraobligatorie. Asta, in conditiile in care in unele state membre ale Uniunii Europene UE).

Formula 1: Prima cursa din Vietnam, anulata din cauza pandemiei de coronavirus

Organizatorii primei curse de Formula 1 din Vietnam au anuntat, vineri, ca a anulat Marele Premiu din acest an, care initial fusese programat in aprilie, si apoi reprogramat, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Ursula von der Leyen paraseste summitul UE din cauza unui caz pozitiv de Covid in echipa sa si intra in izolare

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anutat ca paraseste summitul Uniunii Europene de la Bruxelles la mai putin de o ora dupa ce a inceput, pentru ca o persoana din echipa sa a fost testata pozitiv azi-dimineata.

Adrian Oros, despre pierderile inregistrate din cauza secetei: Sunt afectati 91.600 de fermieri. Identificam sume si solutii pentru ca acesti fermieri sa fie despagubiti

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros a discutat, in cursul sedintei de Guvern de miercuri, 14 octombrie, despre pierderile inregistrate in agricultura de seceta din acest an. Cu privire la platile efectuate.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )