Libnet.ro
UNICEF

00:07

DIN CAUZA TAXEI PE LACOMIE Raiffeisen, nevoita sa isi reevalueze operatiunile din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA TAXEI PE LACOMIE Raiffeisen, nevoita sa isi reevalueze operatiunile din Romania

Profitul Raiffeisen Bank Romania - 881 milioane de lei anul trecut, cu 79% mai mare decat in 2017 Raiffeisen Bank International RBI) trebuie sa isi reevalueze operatiunile din Romania, dupa ce Guvernul a decis, in decembrie anul trecut, sa impuna o noua taxa pe banci, conform directorului executiv al grupului bancar austriac, Johann Strobl, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Noi victime din cauza gripei. Bilantul mortilor a ajuns la 173

Inca o persoana a murit din cauza gripei, bilantul deceselor ajungand la 173. Cea mai recenta victima care a murit din aceasta cauza este un barbat de 66 de ani din judetul Dambovita, potrivit Centrului.

O noua victima din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei in acest sezon a ajuns la 173, potrivit ultimei informari publicate miercuri de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul.

Scandalul Boeing - Norwegian Air Shuttle cere compensatii financiare de la grupul american din cauza flotei blocate la sol

Compania low-cost Norwegian Air Shuttle va solicita compensatii financiare de la Boeing din cauza ca cele 18 aeronave 737 MAX 8 sunt blocate la sol si compania scandinava, deja cu probleme financiare, pierde bani fiindca nu le poate folosi. Tot mai multe companii au anuntat ca suspenda zborurile cu aceste avioane si tot mai multe tari le interzic in spatiul lor aerian. Cu siguranta multe companii vor urma exemplul norvegienilor.

Petronela s-a certat cu sotul ei austriac din cauza banilor. Suparata la culme, femeia a actionat impulsiv. Acum risca sa stea ani grei la inchisoare

Petronela s-a certat cu sotul ei austriac si patronul unui restaurnat de lux din Austria din cauza banilor. Suparata la culme, femeia a actionat impulsiv si l-a ucis pe barbatul sau. Acum ies la iveala.

Robert Negoita: Din cauza faptului ca bugetul nu este in vigoare, activitatea Primariei sector 3 este grav afectata

Primaria sectorului 3 nu are bani de salarii, din cauza faptului ca bugetul de stat pe 2019 nu a intrat in vigoare, a spus luni primarul Robert Negoita. intrebat cum este afectata administratia locala de.

Un tren care se indrepta spre Movileni, nevoit sa opreasca din cauza unui incendiu de vegetatie

Un tren care circula catre Movileni, Iasi, a fost nevoit sa opreasca pe un camp din cauza unui incendiu de miriste, scrie ziaruldeiasi. Focul a ajuns foarte aproapre de calea ferata, incat a cuprins.

DIN CAUZA BREXIT: Peste 275 de companii financiare isi transfera activele din Marea Britanie in UE

Peste 275 de companii financiare transfera active si fonduri cumulate de 1. 200 de miliarde de dolari, precum si mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana.

Tragedie in Vaslui din cauza unui incendiu! Un copil de un an se zbate intre viata si moarte

Tragedie in comuna vasluiana Emil Racovita. Un bebelus de un an se zbate intre viata si moarte, dupa ce casa in care se afla a fost cuprinsa de flacari. Copilul a suferit arsuri grave pe 40% din suprafat.

DIN CAUZA BREXITULUI Active de 1.200 miliarde de dolari, transferate din Marea Britanie in UE

Peste 275 de societati financiare transfera active si fonduri in valoare totala de 1. 200 miliarde de dolari, respectiv mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana, in perspectiva iesirii tarii din blocul comunitar Brexit), potrivit unui raport realizat de think tank-ul New Financial, preluat de Reuters.

SCANDAL in alianta PRU-PRM din cauza lui Sebastian Ghita. Fiica lui Vadim Tudor, CONFLICT cu Bogdan Diaconu

Scandal in alianta PRU PRM. Fiica lui Vadim Tudor si presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, au pornit o disputa publica dupa ce Sebastian Ghita a aparut pe capd e lista, din partea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )