Libnet.ro
UNICEF

21:00

DIN CAUZA TEMERILOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS: Actiunile europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele doua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA TEMERILOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS: Actiunile europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele doua luni

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai redus nivel din ultimele aproape doua luni, temerile legate de efectele economice ale epidemiei de coronavirus agitand pietele care au inregistrat deja pierderi masive luni. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile clubului Juventus s-au prabusit din cauza epidemiei de coronavirus

Criza provocata de epidemia de coronavirus in Italia a condus la prabusirea actiunilor clubului de fotbal Juventus Torino, care au scazut la bursa din Milano, cu 10%. Aceasta evolutie negativa are loc in.

Actiunile clubului Juventus s-au prabusit din cauza epidemiei de coronavirus

Criza provocata de epidemia de coronavirus in Italia a condus la prabusirea actiunilor clubului de fotbal Juventus Torino, care au scazut la bursa din Milano, cu 10%. Aceasta evolutie negativa are loc in.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Wall Street a inregistrat cel mai amplu declin din ultimii doi ani

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai amplu declin din ultimii doi ani, pe fondul cresterii numarul cazurilor de infectare cu coronavir in afara Chinei, care a provocat temeri legale de o incetinire prelungita a economiei mondiale.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS FMI a redus estimarea referitoare la cresterea economiei mondiale si a economiei chineze

Epidemia de coronavirus din China va reduce probabil cresterea economiei globale cu 0,1 puncte, in timp ce avansul economiei chineze va incetini la 5,6% in acest an, a anuntat, sambata, Fondul Monetar International.

Serie A: Patru meciuri au fost amanate din cauza coronavirusului

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat, sambata, amanarea a trei meciuri din Serie A: Inter Milano - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari si Atalanta - Sassuolo, din cauza temerilor legate de coronavirus.

JO 2020: Organizatorii nu iau in calcul anularea competitiei din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au indicat miercuri ca nu iau in calcul anularea competitiei, in conditiile in care guvernul japonez a cerut anularea sau reducerea amplorii evenimentelor sportive din urmatoarele saptamani din cauza temerilor legate de extinderea coronavirusului, scrie AFP.

Grand Europa din Innsbruck a fost inchis din cauza ca receptionera a contractat coronavirus. Nu se stie daca se afla si romani in hotelul vechi de aproape doua secole

Accesul public in Grand Europa din Innsbruck, hotel cu o istorie de peste 150 de ani, a fost restrictionat din cauza ca receptioniera si iubitul ei au fost depistati pozitiv cu.

Panica din cauza coronavirus. Cat costa o masca de protectie pe eMag.ro. Preturile sunt astronomice

Daca purtati o masca de fata va protejati de noul coronavirus? Este o intrebare pe care o pun multi oameni, inclusiv proprietarii de animale de companie care pun masti de fata canine pe cainii lor. Panica din cauza coronavirus Daca este o masca chirurgicala obisnuita pentru fata, raspunsul este nu, a declarat pentru Live Science .

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Alerta in judetul Mures din cauza coronavirus. 18 persoane sunt monitorizate la domiciliu

Panica se instaleaza rapid si in Romania! Din pacate, 18 persoane din judetul Mures sunt monitorizate la domiciliu, iar alte spatii de carantinare asigura deja izolarea persoanelor care prezinta simptome. Care este situatia pe larg a romanilor care ar fi afectati de bacteria aferenta? Alerta in judetul Mures: 18 persoane cu coronavirus, monitorizate la domiciliu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )