Libnet.ro
UNICEF

23:30

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS FMI a redus estimarea referitoare la cresterea economiei mondiale si a economiei chineze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS FMI a redus estimarea referitoare la cresterea economiei mondiale si a economiei chineze

Epidemia de coronavirus din China va reduce probabil cresterea economiei globale cu 0,1 puncte, in timp ce avansul economiei chineze va incetini la 5,6% in acest an, a anuntat, sambata, Fondul Monetar International. continuă pe Ziarul Bursa

FMI a redus estimarea referitoare la cresterea economiei mondiale si a economiei chineze, din cauza epidemiei de coronavirus

Epidemia de coronavirus din China va reduce probabil cresterea economiei globale cu 0,1 puncte, in timp ce avansul economiei chineze va incetini la 5,6% in acest an, a anuntat sambata Fondul Monetar International, relateaza MarketWatch.

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii.

News Magazine. Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus

Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus care afecteaza China.

Valoarea obligatiunilor Bancii Mondiale a scazut la jumatate din cauza epidemiei din China

Valoarea unor obligatiuni ale Bancii Mondiale destinate finantarii masurilor de combatere a raspandirii bolilor in tarile sarace a scazut la jumatate dupa declansarea epidemiei de coronavirus in China, care a alimentat temerile ca investitorii vor suporta pierderi substantiale.

Cursuri suspendate la Galati din cauza epidemiei de gripa. Ce unitati scolare sunt afectate

Masura a fost dispusa de Directia de Sanatate Publica DSP) Galati si este valabila pentru perioada 20-25 februarie 2020, cu posibilitatea extinderii daca numarul de cazuri de imbolnavire va creste intre timp.

AGENTIILE DE PRESA: China interzice importurile de carne de pasare din Slovenia,Ungaria,Germania si Ucraina, din cauza gripei aviare

China va interzice importurile de carne de pasare si produse din carne de pasare din Slovenia, Ungaria, Germania si Ucraina, din cauza epidemiei de gripa aviara, se arata intr-un comunicat al autoritatilor vamale publicat vineri, transmite Reuters.

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza coronavirusului

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza inmultirii cazurilor de contaminare cu coronavirus, informeaza La Repubblica. in total, in Italia au fost confirmate 133 de infectii cu COVID-19, dintre.

Serie A: Patru meciuri au fost amanate din cauza coronavirusului

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat, sambata, amanarea a trei meciuri din Serie A: Inter Milano - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari si Atalanta - Sassuolo, din cauza temerilor legate de coronavirus.

Tokyo a amanat pregatirea voluntarilor pentru JO din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au amanat pregatirea voluntarilor pentru competitie din cauza temerilor legate de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )