Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIN CAUZA TENSIUNILOR INTRE SUA SI IRAN: Londra, ingrijorata de riscul unui conflict accidental la Goful Persic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA TENSIUNILOR INTRE SUA SI IRAN: Londra, ingrijorata de riscul unui conflict accidental la Goful Persic

Marea Britanie este ingrijorata de riscul unui conflict accidetal la Golful Persic, din cauza reintensificarii tensiunilor intre Statele Unite si Iran, a avertizat astazi, la Bruxelles, ministrul britanic de Externe Jeremy Hunt, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Londra, ingrijorata de riscul unui conflict accidental in Golful Persic, din cauza tensiunilor dintre SUA si Iran

Marea Britanie este ingrijorata de riscul unui conflict accidetal la Golful Persic, din cauza reintensificarii tensiunilor intre Statele Unite si Iran, a avertizat luni, la Bruxelles, ministrul britanic de Externe Jeremy Hunt, relateaza AFP.

Deputatul argentinian Hector Olivares, victima unui atac armat, moare din cauza ranilor

Deputatul argentinian, Hector Olivares, victima, la 9 mai, a unei agresiuni armate, in centrul Buenos Aires, in care a fost ucis un functionar de rang inalt, a murit la randul sau din cauza ranilor, a anuntat formatiunea din care facea parte.

Guvernul australian dat in judecata din cauza lipsei de actiune legata de efectele schimbarilor climatice

Un grup de locuitori insulari de pe coasta de nord a Australiei intentioneaza sa dea in judecata luni guvernul australian din cauza faptului ca acesta nu ia masuri pentru a diminua efectele schimbarilor climatice, scrie Reuters.

Sute de doctori straini se gandesc sa paraseasca Marea Britanie din cauza taxelor prea mari

Doctori din toata lumea, stabiliti in UK, iau in considerare stabilirea in alte tari, din cauza taxelor prea mari. Legile imigratiei ii obliga pe acestia sa plateasca mii de lire pe an pentru viza de munca si 400 de lire anual pentru ei si pentru fiecare membru al familiilor lor pentru a fi inclusi in Serviciul National de Sanatate NHS), potrivit The Guardian.

Sri Lanka: Magazine si moschei atacate cu pietre din cauza unor dispute incepute pe Facebook

Cateva zeci de oameni au aruncat cu pietre in moschei si in magazinele detinute de musulmani, iar un localnic a fost batut duminica in orasul Chilaw, pe coasta de vest a Sri Lanka, din cauza unei dispute care a inceput pe Facebook, scrie Reuters.

David Beckham are interzis la volan din cauza telefonului mobil! Cate luni i-a fost suspendat permisul?

David Beckham a fost susrprins vorbind la telefonul mobil in timp ce conducea, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere! Iata pentru cat timp! .

Iran: Daca America face o mutare impotriva noastra, o vom lovi in cap

Iranul se confruntacu o presiune fara precedent din cauza sanctiunilor economice, care au dus la o situatie economica mai proasta decat cea din timpului Razboiului Iraniano-Irakian din 1980-1988, a.

Consilierul economic al presedintelui Trump: SUA va avea de suferit din cauza tarifelor impuse Chinei

Unul dintre consilierii economici ai presedintelui Trump a admis ca presedintele american a gresit sugerand ca statul chinez va suporta tarifele pentru bunurile pe care le exporta in SUA, scrie BBC News.

Aurelian Badulescu, lasat fara permis de conducere din cauza vitezei prea mari. A primit si o amenda fiindca i-a mintit pe politisti

Unul dintre viceprimarii Capitalei a fost prins conducand cu peste 100 km/ h pe strazile din Bucuresti. Aurelian Badulescu a depasit cu 63 km/h limita admisa pe sectorul de drum pe care se afla, adica pe Mihai Br.

Prapad in Dambovita din cauza caderii de grindina

O rupere de nori a facut prapad in Dambovita. Un stat gros de grindina s-a asternut in doar cateva minute. Mai multe drumuri din judet au capatat un aspect de iarna, stratul de grindina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )