Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul Roman, in fata CEDO, din cauza prevederilor din contractele de credit ale BCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul Roman, in fata CEDO, din cauza prevederilor din contractele de credit ale BCR

Piperea: Toate procesele pe care le-am pierdut vor fi revizuite, daca CEDO va da dreptate reclamantilor *BCR nu a raspuns solicitarii noastre pana la inchiderea editiei Statul roman a ajuns, din nou, in fata Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO), de data aceasta in procesele deschise pe clauze considerate abuzive din contractele de credit incheiate de Banca Comerciala Romana BCR), potrivit unui anunt al CEDO. Conform comunicatului Curtii Europene, cazul deschis in urma unei sesizari facute de cinci persoane are ca obiect jurisprudenta contrara a inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-au pronuntat hotararile definitive in litigii privind presupusele clauze abuzive ale contractelor de credit denominate in valuta straina. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra a fost condamnata la CEDO din nou

Tara noastra a fost condamnata la CEDO, care a stabilit ca statul roman nu a facut o ancheta efectiva pentru a descoperi si pedepsi vinovatii in cazul unui barbat care a fost ridicat de acasa de politisti si dus la sectie, unde ar fi fost batut pe motiv ca a refuzat sa se legitimeze.

Avocatul general al Curtii Europene, in cazul cuplului gay Coman-Hamilton: Statul roman ar fi trebuit sa permita familiei sa se stabileasca in Romania ca soti

Statul roman ar fi trebuit sa permita familiei gay Coman-Hamilton sa se stabileasca in Romania ca soti, pentru ca notiunea de sot in cadrul directivei europene privind libera circulatie include si sotii de acelasi sex, si-a exprimat opinia avocatul General al Curtii Europene, Melchior Wathelet, in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) de la Luxembourg. Decizia finala a judecatorilor europeni in speta este asteptata in primavara anului 2018.

Statul nationalizeaza santierul naval din Mangalia, blocand vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre olandezii de la Damen

Guvernul a promovat in sedinta de miercuri un memorandum care prevede ca statul roman vrea sa-si exercite dreptul de preemtiune asupra pachetului de actiuni de 51% de la santierul naval Mangalia pe care coreenii de la Daewoo Shipbuilding Marine Engineering vrea sa-l vanda. Problema este ca acest drept de preemtiune este exercitat in plina tranzactie intre coreeni si olandezii de la Damen Shipyards Group, cel mai mare constructor naval din Olanda. In noiembrie, Damen a anuntat ca a incheiat deja un contract cu Daewoo Shipbuilding Marine Engineering DSME) pentru achizitionarea cotei sale de 51% de la Daewoo Mangalia Heavy Industries DMHI). Intrebarea este ce ar putea face statul roman cu santierul naval Mangalia, o companie aflata in pragul falimentului, cu pierderi de aproape 500 de milioane de lei in 2016 si datorii de peste 5,3 miliarde lei.

UPDATE Statul nationalizeaza santierul naval din Mangalia, blocand vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre olandezii de la Damen

Guvernul a promovat in sedinta de miercuri un memorandum care prevede ca statul roman vrea sa-si exercite dreptul de preemptiune asupra pachetului de actiuni de 51% de la santierul naval Mangalia pe care coreenii de la Daewoo Shipbuilding Marine Engineering vor sa-l vanda. Problema este ca acest drept de preemtiune este exercitat in plina tranzactie intre coreeni si olandezii de la Damen Shipyards Group, cel mai mare constructor naval din Olanda. In noiembrie, Damen a anuntat ca a incheiat deja un contract cu Daewoo Shipbuilding Marine Engineering DSME) pentru achizitionarea cotei sale de 51% de la Daewoo Mangalia Heavy Industries DMHI). Intrebarea este ce ar putea face statul roman cu santierul naval Mangalia, o companie aflata in pragul falimentului, cu pierderi de aproape 500 de milioane de lei in 2016 si datorii de peste 5,3 miliarde lei. UPDATE Compania Santierul Naval 2 Mai, controlata de Ministerul Economiei, a votat in doua randuri, in octombrie si decembrie, impotriva exercitarii dreptului de preemptiune. Prima oara a cerut o amanare a termenului pana la care poate fi exercitat dreptul de preferinta, iar a doua oara a votat impotriva acestui drept, motivand ca nu exista o aprobare din partea Guvernului.

Primul deces din cauza gripei, in acest sezon. Cine este victima

Primul deces din cauza gripei, in sezonul 2017-2018. O femeie in varsta de 69 de ani, din Bucuresti, a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala, din cauza gripei. Din.

Situatie CRITICA la un spital din Banat: Din cauza DATORIILOR acumulate conturile institutiei au fost BLOCATE

Din cauza datoriilor acumulate in ultimii ani, conturile singurului spital din Caransebes au fost blocate de catre furnizori. Spitalul are plati restante de 5. 675 de lei, din care arierate.

Cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor infectii, ignorat o luna de Ministerul Sanatatii

Un nou caz revoltator, in sistemul sanitar romanesc. Ministerul Sanatatii a trimis Directia de Sanatate Publica DSP) sa ancheteze cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor.

Trafic ingreunat pe DN7 din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini; doua persoane, ranite

Circulatia rutiera este ingreunata, miercuri dimineata, pe DN7 Bucuresti - Targoviste, in judetul Ilfov, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit news. ro.

HAOS in Zurich: 8 raniti din cauza unei baterii de iPhone supraincalzita

Haos in Zurich din cauza unei baterii de iPhone. Un client a intrat in graba in magazinul Apple din oras pentru a cere ajutorul dupa ce a constatat ca telefonul sau s-a incalzit peste.

Bitcoin a scazut astazi din cauza temerilor ca autoritatile de reglementare vor inaspri controlul pietei

Bitcoin a scazut astazi, influentand negativ si alte monede virtuale, cum ar fi ether si litecoin, din cauza temerilor investitorilor ca autoritatile de reglementare vor inaspri controlul asupra pietei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.7767 seconds )