Libnet.ro
UNICEF

05:45

Din culisele cinematografiei:Cum a devenit o figuranta cea mai buna versiune a Ecaterinei Teodoroiu. Dinu Cocea: Actoriceste, unele erau mult mai bune

Adevărul Adevărul,
Din culisele cinematografiei:Cum a devenit o figuranta cea mai buna versiune a Ecaterinei Teodoroiu. Dinu Cocea: Actoriceste, unele erau mult mai bune

Actrita Stela Furcovici a ramas in amintirea colectiva pentru interpretarea eroinei de la Jiu, rol pe care regizorul Dinu Cocea i l-a incredintat pe vremea cand era o simpla figuranta la teatrul din Turda. Temperamentul zurliu a scos-o din anonimat, dar i-a si adus sfarsitul. continuă pe Adevărul

Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Desi multi spun ca este o metoda neortodoxa de a castiga bani, acest loc de munca va exista multa vreme de acum incolo. Iar cum totul s-a mutat, in aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabila afacere in .

AGENTIILE DE PRESA: increderea consumatorilor americani inregistreaza cea mai mare scadere de dupa criza din 2008

Nivelul de incredere in randul consumatorilor americani a inregistrat in martie cea mai mare scadere de dupa criza din 2008, consemneaza ziarul Los Angeles Times, citat de dpa. Evolutia se bazeaza partial pe date dinaintea crizei coronavirusului.

Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns in Republica Dominicana, la inceputul lunii martie, pentru a filma sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1. Astazi, 23 martie, toti revin acasa, insa, in contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevazute de staff inainte de a apasa butonul REC.

Stare de urgenta. Activitatea Ministerului de Interne este cea mai importanta din ultimii 30 de ani

Ministerul de Interne are, in aceasta perioada, cea mai importanta activitate din ultimii 30 de ani.

Adolescenta de 16 ani, cea mai tanara victima ucisa de coronavirus in Franta: Avea o tuse mica, iar primele doua teste au fost negative

O eleva de liceu, in varsta de 16 ani, originara din Essonne, Franta, a murit marti seara, la spitalul Necker din Paris, dupa ce a fost internata cu o tuse usoara.

Renault Clio detroneaza Volkswagen Golf din pozitia de cea mai vanduta masina in Europa

Este o victorie de etapa pentru subcompacta franceza, Renault Clio a castigat la o diferenta de 179 unitati duelul din februarie 2020 cu legendara compacta germana.

De ce Germania are cea mai mica rata a mortalitatii dintre primele zece tari cele mai afectate de coronavirus

Germania mizeaza pe detectarea precoce a noului coronavirus, crescand numarul testelor la 500. 000 pe saptamana. Aceasta practica ajuta intr-o oarecare masura la mentinerea numarului de decese la un nivel relativ scazut, afirma directorul Institutului de Virusologie din cadrul Spitalului Charite de la Berlin.

VTEX: Cea mai mare provocare a comertului online - adaptarea la noul context

Retailerii din Romania vor fi nevoiti sa isi schimbe radical perspectiva din care privesc activitatea comerciala in urmatoarea perioada, sa fie flexibili si sa se adapteze cat mai repede la noul context, in caz contrar magazinele online risca sa iasa din activitate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare crestere procentuala din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut, marti, cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica.

Indicele Dow Jones a inregistrat marti cea mai mare crestere procentuala, intr-o singura zi, din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut marti cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica, relateaza CNBC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )