Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adolescenta de 16 ani, cea mai tanara victima ucisa de coronavirus in Franta: Avea o tuse mica, iar primele doua teste au fost negative

Adevărul Adevărul,
Adolescenta de 16 ani, cea mai tanara victima ucisa de coronavirus in Franta: Avea o tuse mica, iar primele doua teste au fost negative

O eleva de liceu, in varsta de 16 ani, originara din Essonne, Franta, a murit marti seara, la spitalul Necker din Paris, dupa ce a fost internata cu o tuse usoara. continuă pe Adevărul

Medicamentele anti-inflamatoare ar agrava simptomele infectarii cu COVID-19 Un barbat de 28 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta

Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, duminica, la Nisa, din cauza unei insuficiente respiratorii acute legate de COVID-19, devenind astfel cea mai tanara victima facuta de noul coronavirus in Franta,.

Nu vom avea niciodata un raspuns: Julie A., 16 ani, a murit de coronavirus in Franta

Nu vom avea niciodata un raspuns, spune mama sa. La 16 ani, Julie A. a murit din cauza coronavirusului la Paris, cea mai tanara victima din Franta a pandemiei, in ciuda faptului ca infectia este cunoscuta in special pentru pericolul ridicat la persoanele in varsta sau la cele vulnerabile, cu probleme de sanatate, scrie AFP.

CORONAVIRUS |Noi detalii despre adolescenta de 16 ani decedata in Franta: Trebuie sa incetam sa credem ca acest virus afecteaza doar varstnicii

Cea mai tanara victima a pandemiei de Covid-19 si prima minora de la inceputul epidemiei in Franta are 16 ani. Julie A. ,din Essonne, a murit in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Necker din.

Cum va fi inmormantata o fata de 16 ani, care a murit de coronavirus. Avea doar o mica tuse

Julie, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta, va fi condusa luni pe ultimul drum. Adolescenta in varsta de numai 16 ani si-a dat ultima suflare dupa ce a fost infectata cu o forma mai rara a virusului. Avea doar o mica tuse Prima victima minora a COVID-19 din Franta a murit dupa .

Moartea dramatica a tinerei de 16 ani, victima COVID-19. Primele doua teste au fost negative

Stare de urgenta in Franta, dupa ce au fost raportate peste 365 de decese in ultimele 24 de ore. Printre acestea se numara Julie, cea mai tanara victima infectata cu COVID-19. Potrivit rudelor, fata nu avusese nicio problema de sanatate pana in urma cu o saptamana. Care au fost primele simptome Julie, o tanara de .

Fata de 16 ani, ucisa de o forma de rara de coronavirus: Era deja cenusie cand am vazut-o

O fata in varsta de 16 ani a devenit cea mai tanara victima a pandemiei de coronavirus in Franta, iar medicii au tras un semnal de alarma cu privire la forma extrem de rara de coronavirus care a rapus-o pe adolescenta.

Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns in Republica Dominicana, la inceputul lunii martie, pentru a filma sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1. Astazi, 23 martie, toti revin acasa, insa, in contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevazute de staff inainte de a apasa butonul REC.

Coronavirus in Franta: 365 de decese in 24 de ore, printre care o fata de 16 ani

Noul coronavirus a provocat 365 de decese in spitalele din Franta in ultimele 24 de ore, dintre care, pentru prima oara, o tanara fata de 16 ani in regiunea pariziana, cifre care agraveaza bilantul la 1. 696 de morti de la inceputul epidemiei, au anuntat joi autoritatile sanitare franceze, citate de AFP.

Stare de urgenta. Activitatea Ministerului de Interne este cea mai importanta din ultimii 30 de ani

Ministerul de Interne are, in aceasta perioada, cea mai importanta activitate din ultimii 30 de ani.

Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Desi multi spun ca este o metoda neortodoxa de a castiga bani, acest loc de munca va exista multa vreme de acum incolo. Iar cum totul s-a mutat, in aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabila afacere in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2923 seconds )