Libnet.ro
UNICEF

20:30

Din culisele Exatlon! Giani Kirita, dezvaluiri despre conflictele si momentele grele din timpul competitiei

B1 B1,
Din culisele Exatlon! Giani Kirita, dezvaluiri despre conflictele si momentele grele din timpul competitiei

Fostul fotbalist Giani Kirita a fost unul dintre cei mai determinati si perseverenti participanti de la Exatlon, dar voturile telespectatorilor nu l-au ajutat pana la final. in timpul competitiei, cel. continuă pe B1

EXATLON: GIANI KIRITA, la pamant dupa moartea persoanei DRAGI: Am ramas FARA GLAS! Nu pot sa cred

Giani Kirita a fost foarte afectat cand a aflat de trecerea in nefiinta a marelui comentator sportiv Cristian Topescu. Eu sunt un tip efervescent, dar acum practic am ramas fara glas! Nu-mi vine sa cred .

EXATLON: Giani KIRITA, propunere SOCANTA pentru o fosta CONCURENTA: Da, imi facuse o POFTA...! A recunoscut TOT

Giani a iesit la o cafea vineri cu Diana Bulimar, ocazie cu care i-a facut si o propunere: I-am promis ca o duc la mama mea. Mama mea gateste incredibil! I-am trimis si aseara o poza cu ceva. , a spus.

CUTREMUR in SHOWBIZ! Bianca Dragusanu a recunoscut iN DIRECT relatia cu GIANI KIRITA! Totul s-a intamplat dupa ELIMINAREA de la EXATLON

Bianca Dragusanu a recunoscut de curand ca s-a imprietenit cu Giani Kirita la un show de dans prezentat ani buni de Stefan Banica si Iulia Vantur. Giani este un personaj deja. A aratat cat de puternic.

Prima reactie a Roxanei, fiica lui Giani Kirita, dupa ce s-a impacat cu fostul iubit. Ce a spus aceasta despre familiile celor doi...

Roxana, fiica lui Giani Kirita, s-a impacat cu Faris, fostul iubit, dupa o despartire care a durat aproape 5 luni. Cei doi aveau o relatie de doi ani, insa, in ianuarie au decis sa se desparta. Vestea.

Robotul care va revolutiona omenirea nu e unic. Dezvaluiri din culisele vizitei Sophiei la Bucuresti: Am intrat din greseala si am vazut doua exemplare identice!

Robotul care va revolutiona omenirea nu e unic, scrie Razvan Botea, in Ziarul Financiar, relatand experienta sa la prima intalnire cu Sophia. Am ajuns la eveniment cu o ora mai devreme si din greseala.

Fostul principe Nicolae si Alina Binder, detalii din culisele nuntii lor. Ce spun cei doi despre prezenta membrilor Casei Regale a Romaniei (VIDEO)

Fostul principe Nicolae si viitoarea sa sotie Alina Binder au vorbit intr-un interviu publicat pe Youtube despre nunta pe care se pregatesc sa o faca in toamna. Acestia au dezvaluit ca la fericitul.

Informatii noi din culisele nuntii anului. Fostul principe Nicolae si Alina Binder au dezvaluit totul

Nicolae Medforth Mills a vorbit pentru prima oara public despre cum va arata nunta anuntata pentru aceasta toamna cu Alina-Maria Binder. Vor fi invitati din 13 tari, dar si, spera el, membri ai familieri.

Renato Usatii, dezvaluiri despre Igor Dodon: ii dadeam cate 40.000 de dolari lunar

Parteneri de proteste in 2015, relatia dintre liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, si Igor Dodon s-a rupt definitiv odata ce Igor Dodon a intrat in functia de presedinte al tarii si s-a distantat de acesta. in cadrul unei emisiuni televizate, Usatii a decis sa-i aminteasca sefului statului despre sumele de bani pe care i le oferea pe durata prieteniei celor doi.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir face noi dezvaluiri despre colaboratorii serviciilor

Comisia SRI va incepe intr-o ora sedinta in care se ia in discutie situatia caporalilor din presa. Daniel Dragomir va fi audiat. Acesta va prezenta membrilor comisiei lista jurnalistilor care colaboreaza.

Septimiu Sarateanu, inlaturat din TVR, face dezvaluiri despre Doina Gradea: M-a acuzat ca sunt anti-PSD.S-a razbunat pentru ca am avut curaj sa-i dau replica

Septimiu Sarateanu, producatorul matinalului de la TVR 1, a anuntat ca va parasi postul public dupa data de 30 iunie si scrie, intr-o postare ampla pe pagina sa de Facebook, despre neintelegerile cu sefa TVR Doina Gradea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )