Libnet.ro
UNICEF

23:00

Din culisele sedintei PSD. Cum arata strategia pentru motiunea de cenzura si ce calcule interne se fac

Hotnews Hotnews,
 Din culisele sedintei PSD. Cum arata strategia pentru motiunea de cenzura si ce calcule interne se fac

Liderii PSD s-au intalnit joi, in sedinta de urgenta pentru a discuta strategia pentru motiunea de cenzura. in spatele usilor inchise, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus pesedistilor ca este ingrijorat de negocierile pe care liberalii le poarta cu parlamentarii PSD si PRO Romania. Surse social-democrate au explicat pentru HotNews. ro cum arata harta negocierilor si ce variante iau in calcul liderii PSD. Ciolacu: Parlamentarii PSD sunt sunati si invitati la Guvern la cafele Avem suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura. continuă pe Hotnews

Ronaldinho a scapat din arest! Ce le-a spus judecatorilor pentru a-l elibera dupa aproape jumatate de an

S-a incheiat calvarul lui Ronaldinho! Dupa mai bine de cinci luni petrecute in detentie in Paraguay, fostul star al Barcelonei a fost eliberat de autoritati. Brazilianul, care era acuzat ca si-a falsificat pasaportul, a fost in prima faza in inchisoare, iar apoi trimis in arest la domiciliu. in cele din urma a reusit sa ii .

Lant uman format de lituanieni, din Vilnius pana la granita cu Belarus, pentru a sustine protestatarii din aceasta tara

Un numar de 35. 000 de lituanieni au format duminica un lant uman pe o lungime de 34 de kilometri, din Vilnius pana la granita cu Belarus, pentru a-si exprima sprijinul pentru protestatarii din Belarus si lidera opozitiei Sviatlana Tihanuskaia, care s-a refugiat in Lituania, transmite Reuters, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )