Libnet.ro
UNICEF

07:15

DIN DATA DE 10 IANUARIE Digi nu si-a mai rascumparat nicio actiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN DATA DE 10 IANUARIE Digi nu si-a mai rascumparat nicio actiune

Digi Communications NV DIGI) nu a realizat nicio achizitie de actiuni proprii, pentru a opta oara la rand, reiese din ultima notificare a emitentului publicata ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), in conditiile in care raportarile se realizeaza pentru un interval de patru zile de tranzactionare. continuă pe Ziarul Bursa

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10.

PENTRU ADUNAREA DIN DATA DE 24 APRILIE BVB propune distribuirea aproape integrala a profitului din 2018

Randament de circa 5% * Actionarii BVB trebuie sa aprobe un program de rascumparare de actiuni, ce vor fi alocate catre salariatii si conducatorii operatorului de piata Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) sunt convocati, pentru data de 24 aprilie, pentru a vota distribuirea sumei de 9,02 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a 95% din profitul anului trecut, de 9,49 milioane de lei, se arata in raportul operatorului pietei noastre de capital publicat ieri seara pe propriul site.

Era anesteziat pe masa de operatie a spitalului din Craiova, cand a vazut ca mai intra un doctor in operatia lui. Cand s-a uitat mai bine, a fost cuprins de frica. Apoi l-a auzit pe unul dintre medici ca spune nervos: Ce zici, ma? VIDEO

Incidentele de la Sectia de Urologie s-au reluat odata cu revenirea doctorului Mugur Liviu Riza la spital. Cel mai recent eveniment a avut loc in aceasta dimineata, chiar in momentul in care operatia unui.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )