Libnet.ro
UNICEF

07:45

Din Germania in Grecia, migrantii, vulnerabili in fata noului coronavirus

România Liberă România Liberă,
Din Germania in Grecia, migrantii, vulnerabili in fata noului coronavirus

Migrantii din Europa par deosebit de vulnerabili in fata pandemiei de covid-19, din cauza suspendari. continuă pe România Liberă

Migrantii din Europa, vulnerabili in fata noului coronavirus: Daca virusul se propaga intr-o tabara, va fi un dezastru

Migrantii din Europa par deosebit de vulnerabili in fata pandemiei de Covid-19, din cauza suspendarii programelor de primire, a procedurilor de azil si plasarii in carantina, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Lucian Bode, Ministrul Transporturilor: Masuri menite a reduce efectele generate de criza noului coronavirus COVID-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a publicat miercuri, pe pagina personala de Facebook, o serie de masuri menite a reduce efectele generate de criza noului coronavirus COVID-19, precum si pentru sprijinirea.

Armata italiana, mobilizata sa evacueze cu camioane cadavre ale victimelor noului coronavirus

Italia si-a mobilizat armata pentru a evacua cadavrele victimelor noului coronavirus de la Bergamo, .

Pandemia Covid 19. Marea Britanie mobilizeaza 20.000 de militari in lupta impotriva noului coronavirus

Marea Britanie mobilizeaza 20. 000 de militari in cadrul luptei impotriva epidemiei noului coronavirus, a anuntat joi Ministerul britanic al Apararii, relateaza Reuters. Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate in stare de alerta in tara, care a anuntat 2. 626 de contaminari confirmate si 104 morti.

Caldura si umiditatea pot reduce rata de raspandire a noului coronavirus

Temperaturile mari si umiditatea pot injumatati rata de raspandire a noului coronavirus. Cel putin asta arata un studiu recent realizat de catre un grup de cercetatori chinezi care au examinat modul in care evolueaza epidemia de COVID-19 in mai multe tari, pe masura ce temperaturile cresc in aceasta perioada.

Gabriela Firea a cerut sprijin de la 5 ambasade pentru cele 19 spitale din Capitala in plina raspandire a noului coronavirus

Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca a trimis scrisori catre ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului si Austriei pentru a fi trimise capitalelor statelor respective, in vederea solicitarii unui sprijin pentru cele 19 spitale din Bucuresti.

O familie de romani care a mintit la granita ca vine din Germania, data de gol de bonurile de cumparaturi

O familie formata din doi adulti si un copil care a revenit din Italia a mintit la triajul epidemiologic de la granita, afirmand ca vine din Germania, insa autoritatile au verificat masina si au descoperit bonuri de cumparaturi din peninsula, cei doi adulti fiind cercetati penal, transmite Agerpres.

Pandemia COVID-19. Italia depaseste China la numarul de morti din cauza noului coronavirus. Bilantul de joi

Italia a anuntat joi 427 de decese provocate de coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total de 3. 405 decese depasindu-l pe cel al Chinei, conform Reuters.

Anunt sumbru in Iran: o persoana moare la fiecare zece minute din cauza noului coronavirus

Noul coronavirus este devastator pentru Iran, ucigand, potrivit unui oficial de la Ministerul Sanatatii, cate un om la fiecare zece minute.

Mossadul, in actiune impotriva noului coronavirus. Agentii sai au misiunea sa localizeze si sa aduca in Israel milioane de kituri de testare

In cooperare cu Shin Bet si Tsahal, Mossad a adus in Israel aproape 100. 000 de kituri de testare de coronavirus. Operatiunea este abia la inceput.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )