Libnet.ro
UNICEF

09:00

Caldura si umiditatea pot reduce rata de raspandire a noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Caldura si umiditatea pot reduce rata de raspandire a noului coronavirus

Temperaturile mari si umiditatea pot injumatati rata de raspandire a noului coronavirus. Cel putin asta arata un studiu recent realizat de catre un grup de cercetatori chinezi care au examinat modul in care evolueaza epidemia de COVID-19 in mai multe tari, pe masura ce temperaturile cresc in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Lucian Bode, Ministrul Transporturilor: Masuri menite a reduce efectele generate de criza noului coronavirus COVID-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a publicat miercuri, pe pagina personala de Facebook, o serie de masuri menite a reduce efectele generate de criza noului coronavirus COVID-19, precum si pentru sprijinirea.

DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS: Iranul elibereaza provizoriu 85 de mii de detinuti, inclusiv detinuti politici

Iranul a eliberat in mod provizoriu aproximativ 85. 000 de detinuti, inclusiv detinuti politici, din cauza epidemiei noului coronavirus, a anuntat, marti, un purtator de cuvant al puterii judiciare.

Armata italiana, mobilizata sa evacueze cu camioane cadavre ale victimelor noului coronavirus

Italia si-a mobilizat armata pentru a evacua cadavrele victimelor noului coronavirus de la Bergamo, .

Pandemia Covid 19. Marea Britanie mobilizeaza 20.000 de militari in lupta impotriva noului coronavirus

Marea Britanie mobilizeaza 20. 000 de militari in cadrul luptei impotriva epidemiei noului coronavirus, a anuntat joi Ministerul britanic al Apararii, relateaza Reuters. Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate in stare de alerta in tara, care a anuntat 2. 626 de contaminari confirmate si 104 morti.

Beijingul autorizeaza teste clinice ale unui prim vaccin impotriva noului coronavirus

Autoritatile chineze au autorizat primele teste clinice asupra oamenilor ale unui vaccin experimental impotriva noului coronavirus, dezvaluie in editia marti Cotidianului Poporului, relateaza Reuters.

SUA urmeaza exemplul european in lupta impotriva pandemiei noului coronavirus

Statele Unite se aliniaza la masuri drastice adoptate de unele tari europene in lupta impotriva noului coronavirus - prin limitarea adunarilor la zece persoane, prima interdictie de circulatie pe timpul noptii in statul New Jersey si incetinirea fara precedent a unor metropole ca New Yorkul, Chivago si Los Angeles, relateaza AFP.

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala.

Cum a reusit Taiwan sa puna frana raspandirii noului coronavirus, in ciuda riscului urias de contaminare

Noul coronavirus se raspandeste rapid in toate colturile lumii, in ciuda eforturilor concentrate ale statelor afectate de pandemie.

Pandemia COVID-19. Italia depaseste China la numarul de morti din cauza noului coronavirus. Bilantul de joi

Italia a anuntat joi 427 de decese provocate de coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total de 3. 405 decese depasindu-l pe cel al Chinei, conform Reuters.

Anunt sumbru in Iran: o persoana moare la fiecare zece minute din cauza noului coronavirus

Noul coronavirus este devastator pentru Iran, ucigand, potrivit unui oficial de la Ministerul Sanatatii, cate un om la fiecare zece minute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )