Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din ce in ce mai multi pacienti infectati cu coronavirus sunt asimptomatici. Estimarea specialistilor este de 25%-50%

Antena3 Antena3,
Din ce in ce mai multi pacienti infectati cu coronavirus sunt asimptomatici. Estimarea specialistilor este de 25%-50%

Noi date arata faptul ca 25%-50% dintre pacientii infectati cu coronavirus sunt asimptomatici. Conform specialistilor, acesta este procentajul care este responsail si pentru raspandirea bolii. continuă pe Antena3

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura.

Ancheta la spitalul din Suceava, dupa moartea mai multor pacienti infectati cu coronavirus

Procurorii din Suceava au deschis o ancheta penala, care ii vizeaza pe anumiti angajati ai Spitalului Judetean Suceava si ai DSP Suceava, dupa moartea mai multor oameni infectati cu coroanvirus.

COVID-19 in R. Moldova. Cei mai multi pacienti infectati au intre 50 si 59 de ani

Cele mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus din R. Moldova, 73 la numar, sunt in randul persoanelor cu varstele cuprinse intre 50 si 59 de ani. Raportul intre femei si barbati printre pacientii cu COVID-19 este de 168 la 130, transmite IPN.

CORONAVIRUS. Franta are cei mai multi pacienti in stare critica din lume. Autoritatile franceze au raportat alte 292 de decese si aproape 3.000 de cazuri noi in ultimele 24 de ore

Un numar de 292 de persoane au decedat in Franta, in ultimele 24 de ore, ducand bilantul fatalitatilor la un total de 2. 606, potrivit datelor furnizate de Worldometer. Mai mult decat atat, autoritatile.

Tara cu cei mai multi pacienti sustine ca 73% dintre acestia aveau si alte probleme de sanatate

La nivel mondial, exista peste 40. 000 de decese din cauza COVID-19, iar datele din aceasta tara arata ca sunt afectate mai ales persoanele cu probleme de sanatate deja existente. Statele.

Doctorul Virgil Musta, eroul in alb de la Timisoara, ne ofera 13 sfaturi pentru a ne proteja de coronavirus

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, se afla printre medicii din prima linie care lupta impotriva noului coronavirus si care a salvat cei mai multi pacienti infectati din Romania 55). Ce trebuie sa respecte toti cetatenii Acesta face apel la responsabilitatea tuturor oamenilor pentru a stopa .

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Oamenii infectati cu coronavirus sunt contagiosi inca opt zile, dupa vindecare

Persoanele care au fost infectate cu coronavirus pot fi contagioase pana la opt zile dupa imbunatatirea starii lor, in ciuda simptomelor usoare ale bolii.

Coronavirus: Sedinta a presedintelui Iohannis cu premierul si cu mai multi ministri, de la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, de la ora 12. 30, o sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea crizei coronavirus cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi membri ai Guvernului.

Managerul Spitalului Judetean Deva, suspendat din functie dupa ce mai multi medici au fost diagnosticati cu coronavirus

Managerul Spitalului Judetean de UrgentaDevaa fost suspendat, luni, din functie de prefectul judetului Hunedoara, dupa ce mai multi medici au fost diagnosticati cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )