Libnet.ro
UNICEF

01:06

Din nou CAMPION: Tiberiu Useriu a castigat pentru al doilea an la rand Ultramaratonul Arctic, in ciuda problemelor de sanatate (VIDEO)

B1 B1,
Din nou CAMPION: Tiberiu Useriu a castigat pentru al doilea an la rand Ultramaratonul Arctic, in ciuda problemelor de sanatate (VIDEO)

Tiberiu Useriu a reusit vineri de dimineata sa repete performanta anului 2016 si sa treaca primul linia de finis in Ultramaratonul Arctic, o competitie dificila, pe care a continuat-o in ciuda. continuă pe B1

VIDEO FOTO Tiberiu Useriu a castigat pentru a doua oara ultramaratonul arctic

Bistriteanul Tiberiu Useriu a castigat, vineri, pentru a doua oara consecutiv Maratonul 6633 Arctic Ultra, o cursa desfasurata pe distanta de 350 de mile peste 560 kilometri) in apropierea Cercului Polar, el conducand aceasta proba extrema de la inceput pana la sfarsit, transmite News. ro.

VIDEO. Performanta romaneasca. Tibi Useriu este, pentru a doua oara consecutiv, campionul cursei Ultramaratonul Arctic

Tibi Useriu, castigatorul din 2016 al curesei de la Polul Nord, este campionul din acest an al competitiei Likeys 6633 Arctic Ultra, Ultramarat. Acesta a ajuns la linia de finish la ora locala 01. Stire in curs de actualizare.

Putem visa din nou la Autostrada Pitesti-Sibiu. CNAIR reia contractul pentru actualizarea studiului de fezabilitate

Suspendate in perioada iernii, odata cu venirea primiverii au fost reluate si prospectiunile geologice pentru drumul de viteza care va lega Bucurestiul de vestul Europei .

FOTO: Vulcanul Etna a erupt din nou. Pana la 10 persoane ar fi fost ranite, dintre care sase au fost duse la spital. Pe munte se afla si o echipa a BBC: Suntem ok, insa ne-am cam speriat

Vulcanul Etna din sudul Siciliei a inregistrat a treia eruptie in decurs de mai putin de trei saptamani, informeaza Institutul italian de vulcanologie INGV).

Sindicalistii din politie au incheiat protestul din Capitala si anunta ca vor iesi din nou in strada

ACTUALIZARE 20:28 Sindicalistii din politie au incheiat protestul din Capitala si spun ca vor iesi din nou in strada, nemultumiti de majorarile salariale propuse de Ministerul de Interne, in conditiile in care in discutiile anterioare li s-au promis cresteri salariale de peste 800 de lei, iar la negocierile de astazi ministrul de Interne le-a spus ca vor primi un bonus la salariu intre 100 si 300 de lei, de la 1 aprilie, potrivit News. ro. *ACTUALIZARE 16:16 Sindicalistii din politie au plecat in mars spre Guvern, nemultumiti de propunerea ministrului Afacerilor Interne ca de la 1 aprilie politistii sa primeasca un bonus la salariu intre 100 si 300 de lei .

Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut pentru 72 de ore

Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut pentru 72 de ore. Informatia a fost confirmata de Angela Starinschi, ofiterul de presa al Centrului National Anticoruptie pentru Unimedia. Eduard.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )