Libnet.ro
UNICEF

15:45

Din nou despre rate de politica monetara joase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Din nou despre rate de politica monetara joase

Au loc evenimente ce m-au indemnat sa revin asupra unui text scris acum mai bine de trei ani O lume a dobanzilor foarte scazute?, Opinii BNR 15 febr. ,2016) privind cauze pentru care ratele de politica monetara au atins nivele foarte joase, chiar negative, in tari industrializate. continuă pe Ziarul Bursa

Din nou despre ratele de politica monetara joase

Au loc evenimente ce m-au indemnat sa revin asupra unui text scris acum mai bine de trei ani O lume a dobanzilor foarte scazute?, Opinii BNR 15 febr. 2016) privind cauzele pentru care ratele de politica monetara au atins niveluri foarte joase, chiar negative, in tarile industrializate.

BURSELE DIN LUME Scaderi in Europa, inaintea deciziei de politica monetara a Fed

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, in asteptarea deciziei de politica monetara a Federal Reserve Fed) din SUA, care va fi anuntata astazi.

Apar din nou informatii cutremuratoare. Marturie socanta din casa groazei: Simteai ca acolo s-a intamplat ceva

Apar din nou informatii cutremuratoare despre cazul din Caracal. Un cunoscut al lui Gheorghe Dinca a povestit cum arata interiorul casei lui Gheorghe Dinca. O imagine desprinsa din filmele de.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Lui Gheorghe Dinca i s-a facut din nou RAU la audieri. Va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava

Audierea criminalului de la Caracal a fost intrerupta din nou, marti, dupa ce acestuia i s-a facut rau. Gheorghe Dincava fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, potrivit stirirpesurse. ro S-A TERMINAT!.

DIN NOU SIF Oltenia respinge convocarea actionarilor

ACTUALIZARE Tudor Ciurezu: ASF si SIF1 actioneaza concertat impotriva conducerii SIF Oltenia ----- * Societatea motiveaza decizia prin scaderea cotei de detinere a celor doi actionari solicitanti sub pragul de 5% din capitalul SIF-ului si a neindeplinirii unor conditii legale de forma si fond a cererii * Printre punctele ordinei de zi a AGA se gaseste si revocarea lui Tudor Ciurezu de la conducerea SIF Oltenia.

DACA TARILE EUROPENE NU VOR PROTEJA TEHERANUL DE SANCTIUNILE AMERICANE: Iranul isi va reduce din nou angajamentele din acordul nuclear

Iranul va continua sa isi reduca din angajamentele acordului nuclear international daca partenerii europeni nu vor face mai multe pentru a proteja Teheranul de sanctiunile americane, asigurandu-se ca Iranul poate sa vanda petrol si sa obtina venituri, a informat ministrul de Externe Javad Zarif.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat din nou infiintarea companiilor municipale. Opozitia contesta decizia

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta de miercuri, cu 29 de voturi pentru si 16 impotriva, un numar de 20 de proiecte care prevad confirmarea infiintarii companiilor din ca.

Unul dintre cei mai mari psihologi din Romania, despre crimele din Caracal: Tara este cangrenata de o resursa umana slab pregatita

Unul dintre cei mai cunoscuti profesori de psihologie sociala din generatia tanara a vorbit despre cazul crimelor din Caracal. Dupa mine, cazul Alexandra, dar si multe altele, reprezinta un simpto.

Uniunea Nationala a Sindicatelor TESA din Sanatate, despre rectificarea bugetara

Uniunea Nationala a Sindicatelor TESA din Sanatate si-a manifestat, vineri, ingrijorarea cu privire .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )