Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai mari psihologi din Romania, despre crimele din Caracal: Tara este cangrenata de o resursa umana slab pregatita

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai mari psihologi din Romania, despre crimele din Caracal: Tara este cangrenata de o resursa umana slab pregatita

Unul dintre cei mai cunoscuti profesori de psihologie sociala din generatia tanara a vorbit despre cazul crimelor din Caracal. Dupa mine, cazul Alexandra, dar si multe altele, reprezinta un simpto. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai mari criminali in serie ai secolului XX l-ar fi inspirat pe Gheorghe Dinca

Vecinii lui Gheorghe Dinca au spus inca din ziua in care a fost incatusat ca acesta este obsedat de peliculele de groaza. Monstrul cu privire rece a actionat identic ca Edmund Kemper, care se numara.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Anunt SOC in Romania: Ce s-a intamplat cu Smiley! TOATE FEMEILE din jurul sau sunt in DELIR!

Smiley, unul dintre cei mai iubiti cantareti din Romania, a fost desemnat, la finalul lui 2018, barbatul anului 2018 in cadrul Galei Unica.

Cui doreste sa ofere Firea unul dintre cele mai valoroase terenuri din tara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, insista sa desfiinteze Depoul Victoria si sa transfere terenul Societatii de Transport Bucuresti STB). in prezent, terenul Depoului Victoria este unul dintre cele mai valoroase din tara. Reprezentantii STB nu au dezvaluit cum vor folosi suprafata de teren in cazul in care o vor primi.

Monstrul din Caracal deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei

Gheorghe Dinca deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei. Crimele odioase comise de barbatul din Caracal au ingrozit Romania si au adus aminte de nume precum Ion Rimaru, Iancu Berila, Florea Rimaru si Vasile Tcaciuc. Gheorghe Dinca, unul dintre cei mai sadici criminali in serie din Romania Crimele comise .

Doliu peste Romania: A mai MURIT un cunoscut jurnalist

Renumitul jurnalist Romulus Caplescu, a decedat, sambata, la varsta de 92 de ani. Caplescu a fost considerat unul dintre cei mai mari comentatori de politica externa din tara.

INTERVIU Romanul ajuns cel mai citit poet in Spania: Sistemul educational din Romania ne face sa uram cartile

La doar 26 de ani, Miguel Mihai) Gane, originar din comuna argeseana Leresti, este cel mai citit, difuzat si prezentat poet in Spania, fiind foarte apreciat si in tarile din America Latina. Cele doua volume de poezie scrise pana acum s-au vandut in peste 70. 000 de exemplare si au facut ca Mihai sa fie unul dintre cei mai bine vanduti poeti din lume la ora actuala.

Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

Politia rusa a retinut peste 1. 000 de oameni, sambata, la Moscova, in ceea ce a fost una dintre cele mai mari descinderi impotriva unei opozitii tot mai vocale din ultimii ani, care a reclamat atitudinea.

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Patru dintre cele mai mari banci europene se afla intr-o situatie grava si trebuie sa-si regandeasca strategia, res-pectiv sa restructureze parti din afacerile lor, potrivit unei analize realizate de Alvarez and Marsal A and M), companie globala de consultanta care aduce in atentie primele zece banci din Europa in privinta riscurilor.

Reuters: Curtea Constitutionala din Romania respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

Decizia Curtii Constitutionale din Romania de a respinge luni modificarea codurilor penale a ajuns si in presa internationala. Reuters transmite ca decizia CCR de a bloca codurile penale elaborate de PSD si care ar fi blocat multe dosare in una dintre cele mai corupte tari din Uniunea Europeana vine, intr-un moment sensibil dupa ce lumea a iesit in strada in semn de protest fata de modul in care autoritatile au gestionat cazul uciderii a doua adolescente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )