Libnet.ro
UNICEF

23:00

Din nou peste 400 de cazuri noi de COVID! Numarul imbolnavirilor de coronavirus a depasit 28.000 in Romania

Antena3 Antena3,
Din nou peste 400 de cazuri noi de COVID! Numarul imbolnavirilor de coronavirus a depasit 28.000 in Romania

Pana astazi, 3 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 28. 166 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20. 432 au fost externate, dintre care 19. 545 de pacienti vindecati si 887 de pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare. continuă pe Antena3

Florida a raportat un numar record de peste 10.000 de cazuri noi de COVID-19

Statul american Florida a raportat un numar record de peste 10. 000 de cazuri noi de coronavirus, cea mai mare crestere zilnica inregistrata in acest stat de la izbucnirea pandemiei.

Focarul de Covid-19 din Prahova: 66 de cazuri noi in ultimele 24 de ore; 46 dintre acestea, pacienti ai unor centre de dializa

Un numar de 66 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost raportate, in ultimele 24 de ore, la nivelul judetului Prahova, 46 dintre cei testati pozitiv fiind pacienti ai unor centre de dializa.

Coronavirus 1 iulie 2020. inca 326 de cazuri noi de COVID. Bilant final: 27.296 de bolnavi si 1.667 de morti

Inca 326 de cazuri noi de coronavirus si 16 decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, anunta, miercuri, Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul final a ajuns pana astazi, 1 iulie, la 27. 296 de bolnavi de COVID19 si 1. 667 de morti din cauza acestei epidemii.

Viorica Dancila iese din nou la rampa cu noi acuzatii: Nenumaratele minciuni, manipulari si atacuri...

Viorica Dancila sustine ca decizia Bancii Mondiale prin care Romania intra in topul tarilor cu venituri ridicate, pentru anul 2019, arata ca rezultatele guvernarii PSD au fost unele foarte bune si demonteaza minciunile, manipularile si atacurile PNL. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al fostului premier.

Nou record in Florida cu peste 10.000 de cazuri suplimentare de Covid-19

Florida si-a depasit din nou recordul pentru noi cazuri de Covid-19 inregistrate joi cu 10. 000 de teste pozitive, pentru un numar total de 169. 106 cazuri identificate in acest stat de la inceputul pandemiei, potrivit AFP.

Reclamele a peste 400 de branduri au disparut miercuri de pe Facebook, dupa esuarea unor discutii de ultim moment

Reclamele a peste 400 de branduri, intre care Coca-Cola si Starbucks, au disparut miercuri de pe Facebook, dupa esuarea unor discutii de ultim moment pentru oprirea unui boicot legat de propagarea urii pe reteaua de socializare, transmite Reuters, citat de news. ro. Grupuri de protectie a drepturilor civile au atras sprijinul multinationalelor pentru a presa gigantul de media sociala sa ia masuri concrete pentru a bloca propagarea urii, in urma mortii afro-americanului George Floyd in custodia politiei si a miscarii impotriva nedreptatilor rasiale care s-a extins la nivel national in Statele Unite.

Legea Educatiei s-ar putea schimba din nou. Ce se intampla cu gradinitele si after-schoolul. Tot ce trebuie sa stie parintii

Legea Educatiei, abia modificata, ar putea suferi schimbari din nou. De data aceasta, este vorba despre niste prevederi noi, actuale, ce par a fi in concordanta cu situatia prezenta cauzata de criza din epidemia de coronavirus. Propunerile se arata inovative, astfel ca, daca vor fi adoptate, se prevad schimbari de substanta in sistemul educational romanesc.

Autoritatile de la Bucuresti, avertizate din nou de Comisia Europeana sa opreasca taierile ilegale de paduri si sa rezolve problema poluarii

Comisia Europeana avertizeaza din nou Romania - vizata de proceduri de infringement in domeniul mediului - sa opreasca taierile abuzive de paduri si sa rezolve problema poluarii aerului. Autoritatile de la Bucuresti au primit un termen de o luna sa ia masuri pentru a opri taierile ilegale de lemn, in caz contrar putand fi sesizata Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

Planul de relansare economica: Canalul Siret-Baragan apare din nou in programele de investitii

Proiectul Canalul Siret-Baragan este din nou resuscitat pe hartie, fiind pomenit in planul de relansare economica. Este un proiect vechi de zeci de ani, rostogolit de fiecare guvernare in planurile de investitii. Potrivit planului de relansare economica, investitiile in irigatii sunt estimate la circa 3,4 miliarde euro.

Numarul imbolnavirilor de coronavirus a explodat din nou. 27.746 de cazuri de persoane infectate si 1.687 de decese

Pana astazi, 2 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 27. 746 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20. 433 au fost externate, dintre care 19. 363 pacienti vindecati si 1. 070 pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )