Libnet.ro
UNICEF

09:47

Din nou primar pentru o noapte? Tudorache: Dupa numaratoarea paralela am 200 de voturi in plus

Adevărul Adevărul,
Din nou primar pentru o noapte? Tudorache: Dupa numaratoarea paralela am 200 de voturi in plus

Dan Tudorache anunta pe pagina sa de Facebook ca in urma numaratorii paralele ar avea 200 de voturi in plus fata de Clotilde Armand. continuă pe Adevărul

Allen Coliban spune ca este pe primul loc in cursa pentru Primaria Brasov, dupa numaratoarea paralela a datelor din 40% din sectii

Allen Coliban, candidatul USR-PLUS pentru primaria Brasovului, s-ar afla pe primul loc, in fata actualului primar George Scripcaru, potrivit numaratorii paralele efectuate de alianta in 40% din sectii.

Municipiul Tulcea are un nou primar dupa 16 ani

Municipiul Tulcea are un nou primar dupa 16 ani, alegerile locale fiind castigate de liberalul Stefan Ilie, care a obtinut peste 10. 000 de voturi, iar PSD a castigat conducerea Consiliului Judetean, prin actualul presedinte, Horia Teodorescu, scrie News.

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Un telespectator Antena 3 a castigat concursul Fii primar pentru o zi si premiul de 15.000 de lei

Un telespectator Antena 3 este fericitul castigator al concursului Fii primar pentru o zi. Pentru ca a stat cu ochii pe postul nostru de televiziune in ziua alegerilor, Calin Coroian din Zalau se bucura de leafa pe o luna a unui primar de municipiu.

Premiu de 15.000 de lei la concursul Fii primar pentru o zi, organizat de Antena 3 in ziua alegerilor

Duminica aceasta, Antena 3 va ofera o sansa unica. Fii primar pentru o zi, este numele concursului care da posibilitatea fiecarui telespectator sa castige un salariu de primar de municipiu.

Van Damme, diagnosticat cu leucemie din nou: Nu mai exista tratament pentru mine

Veste cumplita venita din Belgia! Miguel Van Damme, 27 de ani, portarul celor de la Cercle Bruges, a fost diagnosticat cu leucemie pentru a treia oara. Dupa ce fusese de doua ori declarat vindecat, fotbalistul a aflat ca boala a recidivat si de aceasta data. A postat pe retelele de socializare un videoclip tulburator in .

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

Ex-ministrul Cuc a migrat de la Giurgiu si a pierdut la Piatra Neamt, unde e un nou primar. Cum a castigat Arsene CJ Neamt

Desi fostul primar Dragos Chitic era favorit in municipiul resedinta de judet, functia a fost obtinuta de liberalul Andrei Carabelea.

VIDEO Nou protest al femeilor in Belarus: Politia a arestat zeci de persoane Lupta pentru steag dintre o femeie de 73 de ani si un jandarm

Femeile protesteaza din nou sambata la Minsk pentru a cere plecarea presedintelui Aleksandr Lukasenko. Odata cu protestul, au inceput si arestarile, relateaza Reuters.

Vesti extraordinare pentru romani si pensiile noastre. Gata, se poate din nou!

Guvernul are vesti extraordinare pentru romanii care nu au au avut un contract care sa le aduca o pensie. Astfel, a fost aprobat proiectul de OUG prin care cei care nu indeplinesc conditia stagiului de cotizare pentru a accede la pensia pentru limita de varsta sau anticipata isi pot cumpara vechime. Contributiile restante vor putea fi platite pe o perioada de 6 ani anterioara datei incheierii contractului de asigurare sociala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )