Libnet.ro
UNICEF

01:05

Municipiul Tulcea are un nou primar dupa 16 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Municipiul Tulcea are un nou primar dupa 16 ani

Municipiul Tulcea are un nou primar dupa 16 ani, alegerile locale fiind castigate de liberalul Stefan Ilie, care a obtinut peste 10. 000 de voturi, iar PSD a castigat conducerea Consiliului Judetean, prin actualul presedinte, Horia Teodorescu, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Bode: PNL a castigat alegerile in judetul Salaj dupa 16 ani. E un moment istoric Infrastructura va fi coloana vertebrala pe care se va ridica economia Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, presedintele PNL Salaj, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca liberalii au castigat judetul Salaj dupa 16 ani in care acesta a fost condus de PSD si lasat in coada tuturor.

Prima reactie a lui George Scripcaru dupa ce a pierdut Primaria Brasov dupa 16 ani

George Scripcarua fost primarul municipiului inca din 2004, iar anul acesta a candidat pentru al cincilea mandat. La alegerile locale din 27 septembrie,Allen Coliban, candidatul USR PLUS la Primaria.

Sondaj Ion Lungu pierde primaria Sucevei dupa 16 ani

Suceava intra definitiv in randul oraselor unde rezultatele alegerilor locale contrazic trendul nati.

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

Liberalii castiga CJ Salaj, dupa 16 ani de dominatie PSD. Dinu Iancu Salajanu, noul presedinte

Liberalul Dinu Iancu Salajanu a castigat lupta pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Salaj, obtinand 39% din totalul voturilor valabil exprimate.

Ex-ministrul Cuc a migrat de la Giurgiu si a pierdut la Piatra Neamt, unde e un nou primar. Cum a castigat Arsene CJ Neamt

Desi fostul primar Dragos Chitic era favorit in municipiul resedinta de judet, functia a fost obtinuta de liberalul Andrei Carabelea.

Revolta intr-o comuna, dupa ce un adolescent a fost jefuit si snopit in bataie de 4 rromi

Act de solidaritate. Localnicii dintr-o comuna din Neamt, s-au unit si au organizat o manifestatie dupa ce un adolescent din comuna, in varsta de 16 ani a fost jefuit si snopit in bataie de 4 rromi. Prin gestul lor pasnic, fara indemnuri rasiale, localnicii au militat pentru ca autoritatile sa stopeze sirul de infractiuni care au loc constant in comuna lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )