Libnet.ro
UNICEF

21:30

Da, din pacate e adevarat: a confirmat, e vorba de o operatie...

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat: a confirmat, e vorba de o operatie...

Prezentatoarea tv s-a dezlantuit in timpul unei emisiuni in care se discuta despre subiectul operatiilor estetice. Vedeta a declarat ca nu este de acord cu femeile care ale sa-si faca. continuă pe B1

SOC in showbiz! Din pacate, Oana tocmai a CONFIRMAT! Viorel Lis ...

Din pacate, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele. Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele.

Da, din pacate totul s-a CONFIRMAT: Andreea Marin a dat amanunte TERIBILE despre INTERNAREA iN SPITAL...

Andreea Marin a fost vazuta recent intrand in doua clinici, fanii acesteia fiind ingrijorati ca prezentatoarea ar avea probleme de sanatate. Vedeta a facut cateva declaratii pe marginea acestui .

Din pacate, e ADEVARAT... Andreea Marin a confirmat PROBLEMELE DE SANATATE: Eu merg la medic...

Fanii Andreei Marin au fost ingrijorati cu privire la starea de sanatate a vedetei, dupa ce aceasta a fost vazuta intrand in doua clinici private, zilele trecute. Dupa ce pagina de socializare a fostei.

TRAGEDIE in showbiz, momente cumplite pentru : Nu am spus-o niciodata...

Prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi, a povestit ca a trecut prin momente dificile atunci cand a fost gravida. Vedeta a trebuit sa faca pe toata durata sarcinii injectii in.

Din pacate, e ADEVARAT... Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL TRIST despre Maria Ciobanu: Toti fanii sunt in LACRIMI... (FOTO)

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST... Din pacate, e adevarat: da, este vorba de indragita Andreea Marin... (FOTO)

Andreea Marin a fost nevoita sa ceara de urgenta ajutor medical. Fosta prezentatoare TV a ajuns la spital in urma cu cateva zile si nu a fost deloc fericita dupa ce a aflat rezultatele de la analizele la.

Familia Ionelei Prodan, in lacrimi! Din pacate, e adevarat: Ce se intampla acum in casa raposatei...

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan a murit in luna aprilie a acestui an, insa pentru apropiatii sai este in continuare foarte greu sa se obisnuiasca cu disparitia ei. La scurt timp dupa moartea.

Muzica populara romaneasca, din nou DEVASTATA dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu, in varsta de 69 de ani, sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo, dar are si vise premonitorii, inainte ca cineva drag sa se stinga din.

Din pacate, A MURIT! Pepe este in DOLIU: Drum bun printre stele

Cantaretul Pepe si familia lui sunt in doliu, dupa ce unchiul lui s-a stins din viata. Astfel, ca omagiu fratele acestuia a scris un mesaj emotionant pe un cont de socializare alaturi de o poza cu unchiul l.

Vesti teribil de triste pentru fanii Exatlon: Stefan a ajuns la spital cu lovituri grave la cap si, din pacate...

Stefan Floroaica, fost concurent la Exatlon, a ajuns la spital. Tanarul a mers sa-si faca un set de analize, ingrijorat de posibilele urmari ale accidentarilor din timp competitiei, dar si ale faptului ca a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )