Libnet.ro
UNICEF

16:45

Din pacate, A MURIT! Pepe este in DOLIU: Drum bun printre stele

B1 B1,
Din pacate, A MURIT! Pepe este in DOLIU: Drum bun printre stele

Cantaretul Pepe si familia lui sunt in doliu, dupa ce unchiul lui s-a stins din viata. Astfel, ca omagiu fratele acestuia a scris un mesaj emotionant pe un cont de socializare alaturi de o poza cu unchiul l. continuă pe B1

SOC in showbiz! Din pacate, Oana tocmai a CONFIRMAT! Viorel Lis ...

Din pacate, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele. Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele.

Familia Ionelei Prodan, in lacrimi! Din pacate, e adevarat: Ce se intampla acum in casa raposatei...

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan a murit in luna aprilie a acestui an, insa pentru apropiatii sai este in continuare foarte greu sa se obisnuiasca cu disparitia ei. La scurt timp dupa moartea.

Da, e ADEVARAT... Din pacate, medicii au facut anuntul TERIBIL: Este vorba de Gabriela Cristea si Madalin Ionescu...

Madalin Ionescu si Gabriela Cristea au recunoscut in cadrul unei emisiuni ca au plecat de la Kanal D din cauza problemelor de sanatate. Madalin Ionescu 48 de ani), fostul prezentator al emisiunii.

Vesti teribile de la emisiunea Serviti, va rog! Nea Marin a scuipat SANGE, medicii au intervenit de URGENTA! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut...

Nea Marin este cunoscut drept un om activ si plin de energie, insa nu a fost scutit de problemele de sanatate. Cand Bianca Dragusanu s-a aperiat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin a marturisit ca el a .

Vesti teribile: Nea Marin a scuipat SANGE, medicii au intervenit de URGENTA! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut...

Nea Marin este cunoscut drept un om activ si plin de energie, insa nu a fost scutit de problemele de sanatate. Cand Bianca Dragusanu s-a aperiat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin a marturisit ca el a .

Vesti teribil de triste pentru fanii Exatlon: Stefan a ajuns la spital cu lovituri grave la cap si, din pacate...

Stefan Floroaica, fost concurent la Exatlon, a ajuns la spital. Tanarul a mers sa-si faca un set de analize, ingrijorat de posibilele urmari ale accidentarilor din timp competitiei, dar si ale faptului ca a.

ALERTA METEO: Meteorologii au anuntat cand se indreapta vremea! Din pacate, toti romanii sunt afectati: ZONELE VIZATE!

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, pana spre finalul acestei saptamani urmand sa se atinga si chiar depasi 30 de grade Celsius. Meteorologii avertizeaza insa ca, din 16 iulie, temperaturile.

Din pacate, e ADEVARAT... Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL TRIST despre Maria Ciobanu: Toti fanii sunt in LACRIMI... (FOTO)

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )