Libnet.ro
UNICEF

12:01

Din pacate e ADEVARAT, Lavinia Parva a PIERDUT LUPTA... Ce decizie a luat Stefan Banica Jr....

B1 B1,
Din pacate e ADEVARAT, Lavinia Parva a PIERDUT LUPTA... Ce decizie a luat Stefan Banica Jr....

Lavinia Parva are acum o silueta de invidiat, dar inainte de a-si oficializa relatia cu Stefan Banica Jr. aproape pierduse lupta cu kilogramele. Nu s-a dat insa batuta si s-a ambitionat pentru. continuă pe B1

Imaginile cu Lavinia Parva GOALA SOCHEAZA internetul! Cum a REACTIONAT Stefan Banica Jr. (FOTO)

Lavinia Parva a pozat in ipostaze de-a dreptul incendiare! Vedeta vrea sa-si tina fanii cat mai aproape, asa ca in ultima vreme este foarte activa pe conturile ei de socializare si posteaza imagini din ce i.

Ne despartim... ANUNT SOC facut de Lavinia Parva, despre Stefan Banica Jr...

Desi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul romanesc, Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. au parte uneori si de momente mai tensionate, chiar daca totul se rezolva in scurt.

Anuntul trist a socat milioane de fani: Din pacate este vorba de cantareata Antonia...

Cunoscuta cantareata Antonia a facut un anunt neasteptat care i-a ingrijorat pe fanii. Artista a precizat ca are niste probleme de sanatate. Antonia a fost nevoita sa ia o decizie neplacuta, dar care.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

MIHAI BENDEAC a recunoscut oficial boala de care sufera! Din pacate, doctorii au confirmat: Nu exista leac pentru vindecare...

Mihai Bendeac a marturisit pe pagina personala de Facebook ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri, indepartandu-l in cele din urma de religia ortodoxa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )