Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am. continuă pe B1

Dupa MOARTEA Stelei Popescu, un nou anunt TRIST ZGUDUIE Romania: Din PACATE, este vorba de indragitul Alexandru ARSINEL... (FOTO)

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui a fost imobilizata la pat, iar aceste suferinte i-au agravat starea de.

Anuntul trist a socat milioane de fani: Din pacate este vorba de cantareata Antonia...

Cunoscuta cantareata Antonia a facut un anunt neasteptat care i-a ingrijorat pe fanii. Artista a precizat ca are niste probleme de sanatate. Antonia a fost nevoita sa ia o decizie neplacuta, dar care.

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua DRAMA zguduie muzica populara romaneasca: Din pacate este vorba de indragita interpreta...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. Artista Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac tot p.

Veste trista pentru fotbalul romanesc: Din pacate este vorba de celebrul Rica Raducanu...

Vesti triste despre unul dintre cei mai indragiti sportivi romani. RicaRaducanu are 72 de ani si, dupao viatade portar, cu lovituri multe si accidentari, a ajuns safie diagnosticat.

Veste soc venita de la Smiley: Din pacate este vorba de fratele sau... (FOTO)

Smiley si fratele sau au avut cateva discutii mai mult sau mai putin placute in legatura cu traditionalul spectacol anual care a avut loc pe 2 iunie la Arenele Romane. in cadrul unui interviu, prezentatorul em.

Din pacate este adevarat: ANTONIA a fost inlocuita! Ce decizie a luat acum ALEX VELEA...

Vincenzo Castellano, fostul partener de viata al Antoniei, are o noua iubita romanca, total diferita de fosta sa sotie. Anuntul are loc in contextul in care Vincenzo se pare ca incearca sa mearga mai.

Soc in televiziune! trece prin momente GRELE! Anunt neasteptat iN DIRECT: Fanilor nu le-a venit sa creada! Din pacate...

A fost extrem de impresionata de povestea unei concurente de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Este vorba despre Anica o invitata care a trecut prin numeroase incercari cumplite si care.

Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion TAROM a fost intors din drum, dupa ce un geam s-a fisurat. Reactia companiei

Panica pe aeroportul Otopeni, marti dimineata. Un avion Boeing 737 al TAROM, care zbura pe ruta Bucuresti - Amsterdam, a fost intors din drum dupa ce un geam s-a fisurat in zbor. in urma cu doar cateva.

Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion TAROM a fost intors din drum, dupa ce un geam s-a fisurat

Panica pe aeroportul Otopeni, marti dimineata. Un avion Boeing 737 al TAROM, care zbura pe ruta Bucuresti - Amsterdam, a fost intors din drum dupa ce un geam s-a fisurat in zbor. in urma cu doar cateva.

Andreea ESCA a facut anuntul TRIST: Daca e pe MOARTE, nu mai stam langa el?

Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea de a renunta la televiziune, in contextul in care este implicata si in multe proiecte la radio si in print. Ea a spus ca nu cunoaste verbul a abandona si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )