Libnet.ro
UNICEF

16:30

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea

B1 B1,
Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea

Destainuiri fara perdea facute de Mihaela Borcea! Fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construias. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

A MURIT! Fiica lui HORIA MOCULESCU tocmai a facut ANUNTUL TRIST! Romania in DOLIU

Regretata Zina Dumitrescu era chiar nasa Nidiei, fiica lui Horia Moculescu.

LACRIMI in showbiz! ACUM 10 MINUTE, VIOREL ERA VIU. Oana Lis tocmai a facut anuntul SOC al zilei!

Oana Lis a facut un anunt care i-a luat prin surprindere pe toti. Vedeta a oferit cateva detaliidespre starea de sanatate a sotului ei.

TRISTETE mare in showbiz! Fiica lui HORIA MOCULESCU a facut anuntul MORTII, in LACRIMI!

Fiica lui Horia Moculescua publicat un mesaj plin de tristete, pe Facebook, dupa ce Zina Dumitrescu a incetat din viata.

Durere fara margini! Sotia lui Mihai Constantinescu, ANUNT DE ULTIM MOMENT: Din pacate, artistul...

Vestile nu sunt deloc bune in ceea ce-l priveste pe Mihai Constantinescu. Artistul se afla in continuare internat in spital, dupa ce in urma cu doua saptamani i s-a facut rau si a avut nevoie de.

Guvernul a facut anuntul. Ce se intampla cu Uber

Guvernul a eliminat sintagma in mod repetat din Legea 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, incat sanctiunea sa fie aplicabila atat persoanelor fizice, cat si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )