Libnet.ro
UNICEF

12:15

Din pacate, de aici a pornit totul: Ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America! Acum s-a aflat...

B1 B1,
Din pacate, de aici a pornit totul: Ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America! Acum s-a aflat...

Ionela Prodan a fost una dintre cele iubite cantarete de muzica populara din Romania, iar moartea ei, in primavara acestui an, a intristat o tara intreaga. Putini stiu insa ca artista a avut probleme de. continuă pe B1

Da, din pacate medicii CONFIRMA totul: Este vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor, in urma cu o saptamana. Problemele cu inima s-au agravat pentru fosta prezentatoare de la TVR. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat pr.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Din pacate Anamaria a confirmat totul...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea mamei sale, Ionela Prodan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas, informeaza Evz. ,,Ana a fost.

Veste TERIBILA de la emisiunea lui Nea Marin, de la Antena 1: Medicii au intervenit DE URGENTA, dar din pacate...

Probleme de sanatate pentru indragitul Nea Marin. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin a marturisit ca si el a avut probleme grave, ajunand sa scuipe.

Moartea napraznica a unui POLITIST! N-a mai avut nicio sansa. Din pacate este vorba de...

Un politist din localitatea Ghidici, judetul Dolj, in varsta de 29 de ani, a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Omul.

Veste zguduitoare despre Ilie Dobre. Din pacate, legendarul comentator...

Veste teribila primita de toti iubitorii fotbalului din Romania! Meciul dintre FCSB si Dinamo a fost ultimul derby pe care l-a comentat legendarul Ilie Dobre. in varsta de 64 de ani, Ilie Dobre a anuntat ca.

ULTIMUL model de Dacia din istorie? Din pacate, anuntul TRIST a fost facut... (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o dubita.

BOMBA in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM e disperat! INTERLOPII i-au venit de hac! Din pacate...

O melodie intitulata Sa dispara indienii, cantata de manelistul Florin Salam a starnit revolta in randul unor familii de romi din Iasi Considerandu-se jignit de versurile compuse pe loc de Florin.

Da, din pacate ANTENA 1 a luat decizia: E ultima aparitie a actorului MIHAI BENDEAC...

Disparitia, ultimul episod din sezonul III al serialului Baieti de oras, a fost difuzat la Antena 1. Filmarile pentru ultimul episod i-au pus pe actori in situatii limita, scenariul scris de Mihai .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )