Libnet.ro
UNICEF

23:00

Da, din pacate medicii CONFIRMA totul: Este vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN...

B1 B1,
Da, din pacate medicii CONFIRMA totul: Este vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor, in urma cu o saptamana. Problemele cu inima s-au agravat pentru fosta prezentatoare de la TVR. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat pr. continuă pe B1

SOC in muzica populara! ELENA MERISOREANU, operata, de urgenta! Din pacate, medicii au luat DECIZIA radicala

Elena Merisoreanu, cunoscuta interpreta de muzica populara, nua mai putu sa isi amane problemele de sanatate pe care artista le are la corzile vocale! Medicii nu au mai putut face nimic pentru a.

Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

Nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile celebrului coregraf, care.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Din pacate Anamaria a confirmat totul...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea mamei sale, Ionela Prodan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas, informeaza Evz. ,,Ana a fost.

DRAMA momentului in MUZICA POPULARA! Vesti TRISTE despre ELENA MERISOREANU! Din pacate, s-a intamplat dupa OPERATIE...

Vestea ca marea legenda a muzicii populare Elena Merisoreanu a fost operata de urgenta alovit ca un trasnet! Medicii au declarat ca au intervenit asupra corzilor sale.

DRAMA momentului in MUZICA POPULARA! Vesti TRISTE despre ELENA MERISOREANU! Din pacate, s-a intamplat IMEDIAT dupa OPERATIE...

Vestea ca marea legenda a muzicii populare Elena Merisoreanu a fost operata de urgenta alovit ca un trasnet! Medicii au declarat ca au intervenit asupra corzilor sale.

Este atat de sensibil... Din pacate, ANDREEA MARIN este din nou in LACRIMI...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarelesale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

DRAMA momentului in LUMEA MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Din pacate, s-a intamplat! Fanii sunt devastati

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )