Libnet.ro
UNICEF

23:30

Da, din pacate ANDRA a confirmat, CATALIN MARUTA e devastat: Vreau sa-l menajez din dragoste si respect...

B1 B1,
Da, din pacate ANDRA a confirmat, CATALIN MARUTA e devastat: Vreau sa-l menajez din dragoste si respect...

Celebra cantareata Andra trece prin momente neplacute, in conditiile in care Mihai Alexandru, tatal artistei si cel datorita caruia este cea mai populara solista romanca a momentului, intampina. continuă pe B1

Da, e ADEVARAT: ANDRA a facut anuntul! Catalin Maruta nu a mai putut rosti niciun cuvant...

Catalin Maruta a ramas fara cuvinte dupa ce Andra, cunoscuta cantareata i-a dat o veste soc! Ea si-a anuntat sotul ca Maluma, unul dintre cei mai apreciati artisti columbieni, va concerta la.

Primele declaratii despre pozele cu Andra dezbracata: Am fost foarte... si Catalin Maruta a marturisit totul...

Celebra cantareata Andra, sotia lui Catalin Maruta,a fost intrebata recent, la o emisiune radio, despre reactia pe care ar avea-o daca hackerii i-ar intra in calculator si ar da peste imagini.

Dupa moartea celebrei Stela Popescu, o alta veste trista zguduie Romania! Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui este imobilizata la pat, iar suferintele recente i-au agravat si lui starea de.

Din pacate este o VESTE TRISTA pentru toti ROMANII: Faci asta zilnic, dar iti scurteaza VIATA cu 30 de minute! Cei mai AFECTATI sunt...

Consumul unui singur pahar de alcool in plus pe saptamana iti scurteaza viata cu 30 de minute, este rezultatul unui studiu recent, publicat de businessinsider. com. Specialistii au analizat datele din 83 de.

Din pacate, previziunile triste s-au adeverit! Oana a facut anuntul trist: Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele, dupa ce fostul primar al Capitalei a fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, in urma unui accident vascular cerebral. Oana a stat in permanenta alaturi de.

Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan secretul TERIBIL a iesit la iveala: Este vorba despre...

Partenerul de viata al Ionelei Prodan, Toni Antohi, a luat o hotarare radicala dupa moartea artistei. Barbatul vrea sa plece din casa in care a locuit cu interpreta de muzica populara. Cei doi s-au.

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )