Libnet.ro
UNICEF

14:15

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

B1 B1,
Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad. continuă pe B1

imi inghesui lacrimile in coltul ochilor! Vestea trista a picat ca un trasnet: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant, impresionata fiind de povestea unui tanar de 20 de ani. Astfel, aceasta a scris despre Cristian, un baiat care a avut puterea sa se refaca d.

incepem ziua cu o veste trista: Din pacate este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel... (FOTO)

Dupa ce si-a pierdut colega de scena si cea mai buna prietena, pe Stela Popescu, si a intampinat atat el cat si sotia probleme de sanatate grave, Alexandru Arsinel si-a gasit linistea in credinta s.

Alerta METEO pentru romani: Ce se intampla in weekend va afecta pe toata lumea!

In acest week-end, ploile vor persista, a anuntat meteorologul Romica Jurca, care a mai precizat ca este vorba de sisteme noroase care ajung in zona tarii noastre in sisteme frontale, de aceea prezenta va fi mai.

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria.

Cine va mosteni AVEREA uriasa a lui Michael Schumacher! Din pacate, fostul mare pilot de Formula 1...

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher 49 de ani) continua sa fie critica. Au trecut cinci ani de la accidentul suferit in timp ce schia. Toate relatarile referitoare la situatia lui converg.

Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan secretul TERIBIL a iesit la iveala: Este vorba despre...

Partenerul de viata al Ionelei Prodan, Toni Antohi, a luat o hotarare radicala dupa moartea artistei. Barbatul vrea sa plece din casa in care a locuit cu interpreta de muzica populara. Cei doi s-au.

Din pacate anuntul trist tocmai a fost facut: Este vorba despre unul din cei mai mari artisti ai momentului. Romanii au ramas inmarmuriti...

Din cauza unor probleme severe de sanatate, David Garrett isi amana concertele din cadrul turneului sau mondial. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, show-urile.

Moartea vine de unde te astepti mai putin: Din pacate pentru romani, toti cei care au consumat aceasta leguma trebuie sa stie ca...

Fraza moartea vine de unde nu te astepti nu a fost niciodata mai adevarata, sustin specialistii, in cazul unora dintre alimente. Cartofii incoltiti nu sunt buni pentru consum. Aceasta leguma.

Din pacate, Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, ce, nu mai stai langa el?

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecran, aceasta prezentand Stirile ProTv de mai bine de 20 de ani. insa, Esca este implicata si in proiecte la radio si in print. in.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Celebra handbalista Cristina Neagu...

Cristina Neagu a declarat, dupa cele doua meciuri din Final Four-ul de la Budapesta, ca a fost deranjata de criticile primite dupa infrangerea cu Gyor 20-26). Am auzit ca am avut un sezon slab. Dupa meciul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )