Libnet.ro
UNICEF

23:00

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace. continuă pe B1

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA loveste muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit 70 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Pe langa familia minunata, care mereu a sustinut-o in cariera, secretul unui aspect de invidiat il reprezint.

RAMAS BUN, Maria Ciobanu! Din pacate, s-a intamplat DEPARTE de tara! LACRIMI in muzica POPULARA

Indragita interpreta de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE cu LACRIMI in muzica populara! Din pacate, este ADEVARAT!

Au trecut cateva lunibune de cand indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda s-a despartit de iubita sa ai tanara, Nicoleta Voicu.

Maia Sandu: Din pacate, mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea

Mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea pentru cetatenii acestei tar.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin momente grele. Acesta s-a confruntat, recent, cu grave probeleme de sanatate: a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul.

SOC in showbiz! Inima i-a CEDAT si A MURIT! Din pacate, NU a mai putut fi SALVAT

Tanarul afacerist din Arad,Catalin Chebeleu, a murit la doar o zi distanta de ziua lui de nastere, cand implinise 38 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )