Libnet.ro
UNICEF

13:45

Din pacate, DOCTORII au dat verdictul tragic: BOALA actorului MIHAI BENDEAC e incurabila... Ce se intampla cu X-Factor...

B1 B1,
Din pacate, DOCTORII au dat verdictul tragic: BOALA actorului MIHAI BENDEAC e incurabila... Ce se intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a facut dezvaluiri despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Actorul a marturisit ca se confrunta cu depresia, o. continuă pe B1

E tragedia momentului... Din pacate medicii au confirmat OFICIAL: Boala actorului Mihai Bendeac e incurabila...

Mihai Bendeac a facut dezvaluiri despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Actorul a marturisit ca se confrunta cu depresia, o.

Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el? Andreea Esca a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre...

Daca televiziunea o sa moara, o sa moara cu mine acolo, a sustinut Andreea Esca, intrebata daca ar renunta la televiziune, dat fiind ca este implicata si in mai multe proiecte in print si.

GATA, totul s-a SFARSIT!... Oana Lis, in LACRIMI de DURERE: Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de cantaretul Stefan Banica Jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic are datorii uriase la stat. Mabel Concert SRL, infiintata in 2004, a avut o perioada prospera.

Tragedie in LUMEA MONDENA! Vedeta a fost bagata de URGENTA in operatie! Din pacate, vestile nu sunt DELOC bune...

Serghei Mizil a fost transportat de urgenta la spitalul din Constanta unde a fost operat in zona genunchiului. Eu am vrut sa fac efort, la mare ai venit sa dormi? Mi-am fracturat rotula, m-am tavalit.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. nu se mai imbogateste din muzica, potrivit cifrelor inregistrate de firma sa Mabel Concert SRL, prin care-si desfasoara activitatea artistica, la Ministerul de Finante. De-a.

Ramas bun Viorel... Din pacate e adevarat, Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )