Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ramas bun Viorel... Din pacate e adevarat, Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Ramas bun Viorel... Din pacate e adevarat, Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand. continuă pe B1

Da, din pacate acum e adevarat... Oana Lis a izbucnit in hohote de plans: Medicii au confirmat ca e vorba de fostul primar Viorel Lis....

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindui foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis se comporta de parca sotul ei, Viorel Lis, nu ar exista desi a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Oana Lis, aparitie de infarct! A slabit si a vrut sa arate la toata lumea!

Oana Lis a starnit controverse cu ultima aparitie: Este editata poza, sau asa mult ai slabit? Citeste mai mult pespynews. ro .

Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Oana Lis tocmai a facut anuntul dureros... Din pacate s-a confirmat: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

In urma cu sase ani, Oana si Viorel Lis au primit, din partea unui fan, un cadou macabru: o cruce realizata de un mester popular din Sapanta. Crucea inca o mai avem, acum este in boxa. O voia un strai.

Din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

Fanii lui Ionut de la Exalton asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia, cu Nella, insa, lucrurile nu sunt tocmai cum credeau toti. Potrivit unui mesaj facut public pe retelele de.

COSMAR pentru Bianca Dragusanu: HALUCINANT ce s-a intamplat la VOLAN! Politia a intervenit la fata locului! Din pacate e ADEVARAT

Cobra Tate, fratele fostului iubit al Biancai Dragusanu, Tristan Tate, are mari probleme cu politistii care au incercat sa il aresteze, dupa ce ar fi incalcat in mod repetat legislatia.

Da, din pacate e adevarat, pana la urma s-a intamplat! Mihai Bendeac, cu lacrimi in ochi: L-am gasit pe el slab mort...

In cadrul calatoriei facute in tara in cadrul X Factor, Mihai Bendeac a salvat un catel, care se afla pe un pod, la o inaltime foarte mare si pe langa care treceau masini in mare.

DRAMA in lumea MANELELOR! Doliu pentru regele FLORIN SALAM! Din pacate s-a intamplat! TRAGEDIA care a socat Romania

Unul dintre cei mai mari lautari a plecat la ceruri saptamana trecuta. Este vorba despre Costel Geambasu, cunoscut muzicant al anilor 80 si 90, care s-a stins din viata la varsta de 67 de.

BLESTEM pentru BIANCA DRAGUSANU! A intrat in coma la spital! Din pacate nu s-a mai miscat! Fanii sunt in stare de SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut partede o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de intreaga.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )