Libnet.ro
UNICEF

16:45

DIN PACATE, medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera indragitul MIHAI BENDEAC e incurabila...

B1 B1,
DIN PACATE, medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera indragitul MIHAI BENDEAC e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe. continuă pe B1

RAMAS BUN, Viorel Lis.... Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate este vorba de indragitul Chef bucatar CATALIN SCARLATESCU...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe.

Maria Carneci lupta cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete si pe Denisa Raducu! Mesaj emotionant al cantaretei

Maria Carneci, mesaj emotionant catre fani! Are legatura cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete si Denisa Manelista! Citeste mai mult.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

DEZNADEJDE? Anunt soc facut de : Din pacate am decis sa-i pun capat...

A facut marturisiri soc despre dieta stricta pe care o urmeaza, intr-o emisiuni in care a fost invitata, impreuna cu sotul ei, si cu micuta lor.

PANICA in lumea mondena! Anamaria Prodan, DE URGENTA la spital! S-a PRABUSIT pe platourile de filmare! Din pacate, vestile nu sunt DELOC bune...

Celebra impresara Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca dupa ce i s-a facut rau la filmarile pentru emisiunea pe care o prezinta la Pro TV. Aflata la filmari langa Calarasi, Anamaria.

PSD a facut ANUNTUL! PENSIILE romanilor, RECALCULATE. Ce categorii vor fi VIZATE. TOTUL s-a decis deja in Parlament

Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au iesit la pensie in perioada 1990 - 1 ianuarie 2011, vor beneficia de recalcularea pensiilor si de o majorare a veniturilor.

Dacia a facut ANUNTUL care ne da FIORI! Schimbare TOTALA la compania care produce cea mai IUBITA masina din Romania

Grupul Renault, care controleaza Automobile Dacia, are de la 1 iulie un nou director financiar. Aurelia Leoveanu il inlocuieste pe Liviu Bocsaru, care a ocupat aceasta pozitie in ultimii sase ani si care.

BOMBA la EXATLON: O noua despartire SOCHEAZA lumea mondena: FAIMOSUL a facut anuntul! Deja a inlocuit-o

Campionul la motociclism Catalin Cazacu a dezvaluit momentele pe care le-a trait in timpul filmarilor la noua sa emisiune, Cash Taxi. El a fost nevoit sa se desparta pentru o scurta perioada de pasiunea sa,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )