Libnet.ro
UNICEF

16:15

Din pacate, o noua VESTE TERIBILA loveste lumea mondena: Anuntul trist despre VIOREL LIS tocmai a fost facut de sotia sa, OANA...

B1 B1,
Din pacate, o noua VESTE TERIBILA loveste lumea mondena: Anuntul trist despre VIOREL LIS tocmai a fost facut de sotia sa, OANA...

Clipe de cosmar pentru Oana si Viorel Lis dupa ce, in urma cu cateva saptamani, fostul edil a ajuns de urgenta la spital. Oana Lis a mers atunci cu el la urgente din cauza unor dureri de cap. Fostul primar al. continuă pe B1

Dupa moartea Ionelei PRODAN, muzica populara romaneasca este ZGUDUITA de o noua veste TERIBILA: Din pacate, este vorba de indragita artista...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. ArtistaMaria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac.

Din pacate o veste TRISTA: Este vorba de FUEGO, vedeta indragita de toti romanii... Mi-as fi dorit sa...

Paul Surugiu, in varsta de 41 de ani, cunoscut in randul celor care ii asculta muzica sub numele de Fuego, a facut o afirmatie socanta pe Facebook. El a declarat ca nu se simte o vedeta si ca aceasta.

Din pacate este o VESTE TRISTA pentru toti ROMANII: Faci asta zilnic, dar iti scurteaza VIATA cu 30 de minute! Cei mai AFECTATI sunt...

Consumul unui singur pahar de alcool in plus pe saptamana iti scurteaza viata cu 30 de minute, este rezultatul unui studiu recent, publicat de businessinsider. com. Specialistii au analizat datele din 83 de.

Reglementarea (si nu Administrarea) ca unicul mijloc de gestionare a tarii, din pacate!

De la Parlament in jos pana la Consiliile Locale, dar si invers, adoptarea de legi, regulamente, ordine, hotarari, etc. Este singurul mijloc de gestionare a problemelor economice, administrative si politice ale tarii. Toata lumea simte nevoia sa adopte.

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

O noua veste trista a lovit ca un traznet dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Este vorba de IUBITUL indragitei artiste...

A trecut mai bine de o luna de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale, dar.

Din pacate, previziunile triste s-au adeverit! Oana a facut anuntul trist: Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele, dupa ce fostul primar al Capitalei a fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, in urma unui accident vascular cerebral. Oana a stat in permanenta alaturi de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )