Libnet.ro
UNICEF

10:45

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

B1 B1,
SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care. continuă pe B1

O apreciata STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

SOCANT! O cunoscuta vedeta din Romania a intrat in coma! TOTUL s-a intamplat pe MASA DE OPERATIE

Cantareata Maria Andria a dezvaluit clipele de cosmar prin care a fost nevoita sa treaca in urma unor interventii chirurgicale. Artista a mers la medic sa-si scoata polipii, iar in acel moment, medicul ar.

SOC in lumea mondena! O cunoscuta VEDETA a facut infarct si a fost operata DE URGENTA! DETALII CUTREMURATOARE

Indragita actrita Marilena Chelaru a vorbit despre clipele de cosmar prin care a trecut chiar in timpul sarbatorilor pascale, cand a facut un infarct, experienta urmata de o interventie chirurgicala.

Radu Banciu: Tinerii din Romania nu stiu ca drumul lor merge spre nicaieri. in Europa occidentala, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita salbaticiei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul tinerilor din Romania, sustinand ca acestia vor ajunge sa traiasca la limita saraciei. ii vad pe.

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres.

O cunoscuta bloggerita de moda din Romania s-a sinucis. Raluca Rosu s-a aruncat in gol de la etajul sase

Bloggerita Raluca Rosu a murit dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului sau. Raluca Rosu a fost gasita cu corpul zdrobit de caldaramul din fata blocului ei. Politistii Sectiei 6 au.

Din pacate, o noua VESTE TERIBILA loveste lumea mondena: Anuntul trist despre VIOREL LIS tocmai a fost facut de sotia sa, OANA...

Clipe de cosmar pentru Oana si Viorel Lis dupa ce, in urma cu cateva saptamani, fostul edil a ajuns de urgenta la spital. Oana Lis a mers atunci cu el la urgente din cauza unor dureri de cap. Fostul primar al.

O CELEBRA VEDETA din Romania, SOCATA dupa accidentul CUMPLIT din UNGARIA! A facut anuntul TRIST

O cunoscuta vedeta a reactionat extrem de dur dupa cumplitul accident din Ungaria, in urma caruia au murit noua romani. Actrita Nuami Dinescu a publicat un mesaj plin de revolta si.

Investitorii nu vor mai fi atrasi de fiscalitatea scazuta din Romania

Competitia fiscala se inteteste, dupa ce opt state UE au redus cotele de impozit pe profit incepand din 2017, pentru a atrage investitori. Astfel, tara noastra va putea miza tot mai putin pe avantajul fis-calitatii si va avea nevoie si de alte atuuri, potrivit unei analize realizate de firma de consultanta si audit Deloitte Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )