Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din pacate, o veste TRISTA! Este vorba despre Cornelia Catanga ...

B1 B1,
Din pacate, o veste TRISTA! Este vorba despre Cornelia Catanga ...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am. continuă pe B1

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din.

Din pacate, o veste trista a lovit ca un SOC: Celebrul miliardar a fost gasit mort... (FOTO)

Serge Dassault, creatorul celebrelor avioane militare Mirage, din Franta, a murit la varsta de 93 de ani, corpul neinsufletit fiind gasit chiar in biroul sau de pe Champs-Elysees din Paris. Omul de afaceri, ce.

Fiul unui faimos cantaret a ajuns cersetor! Despre cine este vorba!

Jonathan Berkery, in varsta de 29 de ani, doarme intr-un adapost pentru oameni ai strazii din New Jersey si cerseste pe strazile orasului, unde canta hiturile tatalui sau Delilah si Its not unusual. Da, ati ghicit, este vorba despre fiul nelegitim al faimosului cantaret Tom Jones.

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Document. Legea care i obliga pe romnii din Diaspora sa justifice sumele de peste 2.000 de euro trimise n tara poate fi usor ocolita

Guvernul s-a grabit sa transpuna in legislatia romaneasca Directiva UE 2015/849. Este vorba despre adoptarea unui proiect de lege pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Aceasta prevede ca sumele de peste 2. 000 euro trimise de Diaspora sa fie justificate cu documente. Totusi, aceasta lege poate fi usor ocolita. Un scenariu posibil este transmiterea banilor prin cunostinte sau prin soferii de autobuze, care nu pot fi monitorizati de catre autoritati. De asemenea, se poate trimite in tara un card de la o banca din alta tara in care se pot depune periodic sume de bani. Vezi aici proiectul adoptat de Guvern.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )