Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, VESTILE RELE se confirma: Andreea Marin, in lacrimi, dupa ce a ajuns, in sfarsit, acasa...

B1 B1,
Din pacate, VESTILE RELE se confirma: Andreea Marin, in lacrimi, dupa ce a ajuns, in sfarsit, acasa...

Andreea Marin a primit un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut, aceasta surprinzand-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri. continuă pe B1

Lovitura pentru fanii EXALTON! Incredibil ce se va intampla cu al doilea sezon! Din pacate vestile au fost CONFIRMATE...

Dupa sucesul primului sezon al competitiei Exalton Romania, romanii se inghesuie acum sa plece in Dominicana pentru cel de-al doiloea sezon al emisiunii. Din pacate cei care doresc sa.

Suferinta TOTALA in showbiz... Medicii de la spital au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragita Andreea Marin...

In urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, insa, se pare ca vedeta nu a fost satisfacuta pe deplin de rezultate. Aceasta a fost vazuta saptamana.

Din pacate, medicii au confirmat tot: Andreea Marin, DE URGENTA la spital! Desi a vrut sa-l ascunda, adevarul TERIBIL a iesit la iveala...

In urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, iar saptamana trecuta, vedeta a fost vazuta la doua clinici cunoscute din Capitala. Mai mult, aceasta s-a.

TRAGEDIE in lumea mondena! OANA LIS a ramas SINGURA! Din pacate vestile sunt CUMPLITE: Viorel LIS...(FOTO)

Oana Lis a postat imagini care dau de gandit! Vedeta s-a pozat pe plaja fara sotul ei Viorel Lis, in contextul in care in presa au aparut mai multe speculatii despre subrezirea starii de sanatate a.

Andreea Marin, in LACRIMI: Este o cumpana care a adus-o la limita dintre viata si moarte... Ce a PATIT vedeta (FOTO)

Andreea Marin a fost coplesita de emotie dupa ce a primit de la una dintre admiratoarele sale un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta. Sa aflu ca, fara sa stiu macar, am fost.

iNGROZITOR... Producatorii confirma anuntul TRIST al zilei: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin! Primele reactii ale lui Liviu Varciu si Andrei Stefanescu

Nea Marin, tartorul vedetelor de la emisiunea Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, in cadrul noului sezon, gazda show-ului gasindu-si nasul. Este vorba chiar de copilul.

Din pacate, medicii au confirmat totul: Este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin a fost, in urma cu putin timp, internata la spital pentru a face analize la inima, insa, se pare ca vedeta nu a fost satisfacuta pe deplin de rezultate, aceasta a fost vazuta saptamana.

Cei care l-au cunoscut sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand greoi, potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al.

Veste SOC de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea Poftiti la Nea Marin... Vezi primele imagini...

Nea Marin, tartorul vedetelor de la emisiunea Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul noului sezon, gazda show-ului si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul.

Din pacate, este adevarat: Anuntul TRIST il priveste pe indragitul Nea Marin de la Antena 1! Am baut, te-am injurat...

In a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin, intalnirea dintre Liviu Varciu, Andrei Stefanescu si Nea Marin s-a lasat cu scantei. Cei doi au fost asteptati de Nea Marin, care era pregatit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )