Libnet.ro
UNICEF

09:00

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

B1 B1,
Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite vedete din Romania. continuă pe B1

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

4 ani de la Colectiv Sorina Pintea: Din pacate, dupa 4 ani ar fi trebuit sa avem mult mai mult. Daca am avea un nou episod Colectiv, am evoluat, am recunoaste ca nu putem

VIDEOINTERVIU in cei 4 ani care au trecut de la incendiul din clubul Colectiv ar fi trebuit sa avem mult mai mult, admite, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea spune ca, totusi, in acesti 4 ani s-au facut pasi importanti, dar nu suficienti. Sorina Pintea recunoaste ca in continuare, daca, Doamne fereste, am avea un nou episod Colectiv, nu am putea trata toti pacientii in Romania, asta este clar, dar nicio tara din lume nu ar putea. Am evoluat, am recunoaste ca nu putem.

Zamfir: Sunteti somer? Orban: Vin din mediul privat. Sunt la a treia companie privata

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa ce senatorul Daniel Zamfir l-a intrebat daca este somer, ca vine din mediul privat si ca lucreaza la a treia companie privata care nu are nicio legatura si niciun contract cu statul. Sunt angajat in mediul privat de cand nu am candidat. Lucrez la a treia companie privata, care nu are nicio legatura si niciun contract cu statul, a declarat, potrivit Mediafax, Ludovic Orban in timpul audierii ministrului propus la Ministerul Finantelor, Florin Citu.

Stirile ProTV: Fructele care risca sa dispara complet din Romania. Pomii sunt loviti de o boala misterioasa si specialistii nu au leac pentru ea

Cel mai parfumat fruct al toamnei - gutuia - se gaseste tot mai rar in livezile de la noi. Suprafetele s-au imputinat dramatic in ultimii ani, din cauza unei boli care a afectat pomii ireversibil.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )