Libnet.ro
UNICEF

23:30

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

B1 B1,
Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite vedete din Romania. GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) Putini. continuă pe B1

Medicii din nordul Romaniei sunt in alerta. Mai multe cazuri de difterie au fost confirmate in Ucraina

Autoritatile din nordul Romaniei sunt in alerta, dupa ce in Ucraina au fost semnalate mai multe cazuri de difterie, in apropiere de granita cu tara noastra. Medicii au primit recomandari speciale cu privire la diagnosticarea corecta a pacientilor, in conditiile in care ultimele cazuri de difterie din Romania u fost semnalate in urma cu 40 .

Vanzarea pe OLX, Publi24, Okazii sau alte site-uri de anunturi ar putea fi reglementata. ANPC le-a pus gand rau cofetarilor si manichiuristelor: Sunt activitati care din pacate nu sunt supravegheate!

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului cere reglementarea prin lege a comertului pe site-uri ca OLX, Okazii sau Publi24. ANPC justifica aceasta nevoie de schimbare a legislatiei prin faptul ca la.

HOROSCOP. Obiceiurile nesanatoase ale fiecarui nativ din zodiac. Taurii sunt prea introvertiti, Varsatorii amana lucrurile pe care le au de facut

Fiecare nativ din zodiac are obiceiurile lui nesanatoase care iiingreuneaza viata si pe care e bine sa le constientizeze pentru a putea renunta la ele. Tin in ei toate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )