Libnet.ro
UNICEF

11:15

Medicii din nordul Romaniei sunt in alerta. Mai multe cazuri de difterie au fost confirmate in Ucraina

Playtech Playtech,
Medicii din nordul Romaniei sunt in alerta. Mai multe cazuri de difterie au fost confirmate in Ucraina

Autoritatile din nordul Romaniei sunt in alerta, dupa ce in Ucraina au fost semnalate mai multe cazuri de difterie, in apropiere de granita cu tara noastra. Medicii au primit recomandari speciale cu privire la diagnosticarea corecta a pacientilor, in conditiile in care ultimele cazuri de difterie din Romania u fost semnalate in urma cu 40 . continuă pe Playtech

Alegeri in Spania: PSOE cele mai multe voturi, dar majoritate redusa

Partidul Muncitorilor Socialisti PSOE) de guvernamant din Spania a obtinut cele mai multe voturi la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll, ca voturile obtinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decat cele obtinute la precedentele alegeri.

Amantlacul care a dus la cea mai mare frauda electorala din istoria Romaniei

Manualele de istorie prezinta, de cele mai multe ori, doar atmosfera politica din perioada premergatoare Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca. insa, asa cum bine stim, istoria este facuta de oameni, iar.

Topul artistelor care au castigat cele mai multe premii Grammy din istorie

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistele ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul de mai jos.

Dan Petrescu si viitorul in galben: Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma

Se apropie finalul preliminariilor pentru Euro 2020, iar gandul ca vom avea un nou selectioner prinde tot mai mult contur. Zvonurile sunt alimentate si de Nicolae Pirnau, impresarul lui Dan Petrescu. Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma, a precizat acesta.

Alegeri prezidentiale 2019. La Iasi, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi doar in sectiile unde au votat detinutii

Singurele doua sectii de votare din municipiul Iasi in care prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi sunt cele in care au votat detinutii, scrie Ziarul de Iasi.

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis.

Romania continua sa fie unul dintre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar. Cauza: rata slaba a vaccinarilor

Romania este, in continuare, printre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar, din cauza ratei slabe a vaccinarilor, la fel ca si Serbia, tari in care se inregistreaza focare de rujeola, potrivit raportului anual privind prosperitatea in Europa Centrala si de Est, realizat de think-tank-ul britanic The Legatum Institute.

ADRIAN TUTUIANU (PRO ROMANIA): Diaconu putea obtine mai multe voturi, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a declarat, la RFI, ca Mircea Diaconu putea obtine mai multe voturi la alegerile prezidentiale, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt chiar inainte de scrutin, el considerand ca ruptura din partid a derutat electoratul. De asemenea, el este de parere ca alegatorii lui Mircea Diaconu nu vor avea un comportament unitar in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Danca: Avem mai multe scenarii de crestere a salariilor

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, a declarat luni, in urma discutiilor pe care premierul Ludovic Orban le-a avut cu ministrul Finantelor, Florin Citu, ca exista mai multe situatii care necesita adoptarea unor masuri urgente, care nu au fost luate de fostul guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )