Libnet.ro
UNICEF

11:31

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

B1 B1,
Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul. continuă pe B1

Adevarul despre dosarul Baneasa. Erori judiciare orchestrate de un judecator internat la Psihiatrie

Dosarul Baneasa poate intra in topul marilor erori judiciare din perioada de dupa 1990. Dincolo de aspectele dezbatute in spatiul public, o cercetare atenta a dosarului dezvaluie ca judecatorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a ignorat, cu buna stiinta, reguli elementare ale Justitiei, relateaza cetateanul. net.

Caz cutremurator in Gorj. Adevarul despre o familie ajutata de Gigi Becali. Cum si-a abuzat tatal propria fiica

O familie ajutata de Gigi Becali a ascuns un adevar crunt in spatele neajunsurilor. Capul familiei ajutate de cunoscutul afacerist si-a abuzat propria fiica. Ce s-a mai descopetit despre familia in cauza si care este, de fapt, povestea ascunsa de lacrimi? Caz Gorj: Tatal unei familii ajutate de Becali si-a abuzat fiica O asociatia din .

Liviu Dragnea si Irina Tanase fac nunta! Adevarul despre inelul cu diamante daruit de fostul lider PSD

Avea 21 de ani cand s-a angajat la minister, in calitate de asistenta a lui Liviu Dragnea. Au trecut cinci ani de atunci, iar intre timp au inceput o relatie care se desfasoara fara unul dintre protagonisti, cel mai puternic om din stat fiind incarcerat. Distanta pare ca ii apropie mai mult decat sa ii .

ANUNTUL BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, fiind, in acelasi timp, actor de teatru si televiziune. Iata, insa cateva lucruri pe care nu le stiati despre simpaticul.

SOC LA PRO TV! S-A AFLAT tot ADEVARUL despre SERIALUL LAS FIERBINTI! NU te-ai fi ASTEPTAT la asa ceva NICIODATA!

Las Fierbinti a revenit! Sezonul cu numarul 17 a avut premiera marti, pe Pro Tv. Totusi, care este omul din spatele acestui serial de comedie? PROFETII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNTAT MACELUL!.

SOC la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu este unul dintre cei ma apreciati actori din Romania! Margineanu este cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV. Chiar el a povestit cum a ajuns sa joace in.

HOROSCOP. Cum reactioneaza nativii din zodiac cand sunt descurajati de cei din jur

Fiecare nativ reactioneaza in moduri complet diferite atunci cand sunt puse in anumite situatii. Daca le spui ca nu au nicio sansa sa reuseasca, ca e peste puterile lor, ca nu au suficient talent sau ca le lipsesc anumite abilitati pentru a duce la bun sfarsit o activitate, vor reactiona asa: .

Sorina Pintea a marturisit de ce boala sufera. Din fericire, semnele sunt incurajatoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a dezvaluit si de ce boala sufera, dupa ce a spus ca a disparut din spatiul public din cauza unei boli autoimune.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )