Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea si Irina Tanase fac nunta! Adevarul despre inelul cu diamante daruit de fostul lider PSD

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea si Irina Tanase fac nunta! Adevarul despre inelul cu diamante daruit de fostul lider PSD

Avea 21 de ani cand s-a angajat la minister, in calitate de asistenta a lui Liviu Dragnea. Au trecut cinci ani de atunci, iar intre timp au inceput o relatie care se desfasoara fara unul dintre protagonisti, cel mai puternic om din stat fiind incarcerat. Distanta pare ca ii apropie mai mult decat sa ii . continuă pe Playtech

Iubita lui Liviu Dragnea, mutare de ultima ora! Irina Tanase cere explicatii de la Penitenciarul Rahova

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a notificat Penitenciarul Rahova pe care il acuza ca a divulgat informatii si date personale ale acesteia, dupa ce presa a scris ca aceastas-a facut mediator pentru a-l putea vizita mai des peLiviu Dragneain inchisoare.

Liviu Dragnea la Curtea Suprema: Puteam sa scap de inchisoare. Pretul era Romania

Prezent la Curtea Suprema pentru a cere pentru a treia oara sa fie eliberat, Liviu Dragnea a declarat ca este inchis pe nedrept si chiar i s-a propus un targ pentru a fi liber, dar pe care nu l-a acceptat pentru ca a vrut un proces echitabil.

Liviu Dragnea a ajuns la inalta Curte, unde se judeca o contestatie la executare. Ce a declarat fostul lider al PSD

Liviu Dragnea face o noua incercare de a iesi din inchisoare. Fostul sef al social-democratilor a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie dupa ce a depus o cerere prin care solicita sa fie eliberat.

Cum a cheltuit Liviu Dragnea banii publici. Distractie de lux impreuna cu Irina Tanase

Se pare ca social-democratii au probleme in a justifica in fata Curtii de Conturi sumele platite pentru avioanele private inchiriate pentru Liviu Dragnea si echipa lui. Astfel, modul de actiune al lui Liviu Dragnea se poate vedea analizand Raportul Curtii de Conturi, dar si documentele oficiale ale Camerei Deputatilor si facturile prezentate de PSD. Cum .

Irina Tanase, mediator pentru Liviu Dragnea. Noul job ii deschide usile penitenciarului ori de cate ori doreste

Irina Tanase s-a facut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe Liviu Dragnea in inchisoare.

Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri. Despre ce pret este vorba

Fostul lider PSD Liviu Dragnea aduce noi declaratii in procesul de contestatie la executare. Acesta sustine faptul ca este condamnat pe nedrept. Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri Noi declaratii de la fostul lider PSD din sediul instantei supreme unde este dezbatuta .

Ministrul Agriculturii, despre magazinele Gostat, creatia lui Liviu Dragnea: Niste concluzii au fost inaintate Parchetului

Corpul de control al Ministerului Agriculturii a trimis Parchetului niste concluzii legate de magazinele Gostat infiintate prin Casa de Comert Unirea, proiectul fostului lider PSD Liviu Dragnea, pus in practica de Petre Daea. Anuntul a fost facut de catre ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros. Controlul a fost facut in urma unei sesizari a Consiliului de Administratie al Casei de Comert Unirea, care a reclamat ca magazinele sunt butaforii cu iz penal, unde s-au facut achizitii de un milion de euro.

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

ICCJ: Respinge contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, joi, contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea, astfel ca acesta va ramane in inchisoare.

Ce urmeaza acum pentru Liviu Dragnea

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat ce urmeaza pentru fostul lider al PSD, dupa ce decizia magistratilor privind contestatia la executare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )