Libnet.ro
UNICEF

09:15

DIN PROFITUL ANULUI TRECUT SIF Oltenia propune un dividend cu randament brut de 5,3%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN PROFITUL ANULUI TRECUT SIF Oltenia propune un dividend cu randament brut de 5,3%

Circa 71,92 milioane de lei urmeaza sa mearga, in special, catre derularea unui program de rascumparare a 22,15 milioane de actiuni proprii Conducerea SIF Oltenia SIF5) a convocat actionarii pentru adunarea de bilant, la data de 28 aprilie, pe ordinea de zi gasindu-se propunerea repartizarii, din profitul anului trecut, a unui dividend unitar de 0,1 lei, echivalentul unui randament brut de 5,26%, fata de pretul de inchidere de ieri al actiunilor SIF5, de 1,9 lei sau 4,7% raportat la pretul mediu de tranzactionare al titlurilor societatii, in anul 2019), reiese din notificarea emitentului remisa, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DIN PROFITUL ANULUI TRECUT Conducerea Aages vrea sa acorde dividende de 2,1 milioane lei

Randament brut de 8,5% * Compania mai tinteste derularea unui program de rascumparare, pentru cel mult 1% din capitalul social Actionarii Aages Targu Mures AAG) sunt convocati, pentru data de 22 aprilie, in vederea aprobarii propunerii companiei privind alocarea, din rezultatul anului trecut, a sumei de 2,1 milioane lei ca dividende, se arata in notificarea producatorului de instalatii de incalzire prin inductie remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Conducerea Vrancart propune actionarilor un dividend cu randament de 8%

Plata urmeaza sa fie facuta incepand cu 23 octombrie Conducerea Vrancart Adjud VNC) a convocat actionarii la data de 28 aprilie, pentru adunarea de bilant, pe ordinea de zi figurand alocarea, din profitul anului trecut, a sumei de 11,967 milioane lei ca dividende, se arata in raportul producatorului de hartie, carton si ambalaje remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN DATA DE 21 APRILIE Actionarii Aerostar vor avea pe masa un dividend cu randament de 4%

Actionarii Aerostar Bacau ARS) se vor intalni, in data de 21 aprilie, pentru a aproba propunerea conducerii societatii ca, din profitul anului trecut, sa se distribuie un dividend de 0,13 leititlu, se arata in convocatorul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU DATA DE 29 APRILIE Actionarii BVB convocati sa aprobe un dividend cu randament de 4%

Maine, operatorul pietei noastre de capital va demara un program de rascumparare pentru cel mult 60. 369 de actiuni proprii Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) sunt convocati, pentru data de 29 aprilie a acestui an, pentru a aproba propunerea conducerii ca, din profitul anului trecut, de 6,962 milioane lei, suma de 6,559 milioane de lei sa fie distribuita ca dividende, restul urmand sa mearga pentru constituirea rezervelor legale, se arata intr o notificare de ieri a operatorului pietei noastre de capital.

Profitul Aro-Palace, probabil catre surse proprii de finantare

Actionarii Aro-Palace ARO) sunt convocati, pentru data de 29 aprilie, pentru a aproba ca, din profitul anului trecut, de 0,894 milioane de lei, 0,836 milioane de lei sa mearga catre surse proprii de finantare, restul reprezentand rezerve legale, se arata in comunicatul emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU DATA DE 27 APRILIE Actionarii Electroarges - convocati pentru a aproba repartizarea profitului anului trecut

Societatea propune distribuirea unui dividend din rezultatul anului 2012, cu un randament brut de 7,5% Actionarii Electroarges ELGS) se vor intalni, in data de 27 aprilie, pentru a vota propunerea Consiliului de Administratie privind repartizarea profitul realizat anul trecut, de 2,8 milioane de lei, informeaza producatorului de aparate electrocasnice printr-un comunicat remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

DE LA 322 MILIOANE EURO LA 149 MILIOANE EURO, IN IANUARIE 2020 FATA DE ACEEASI LUNA A ANULUI TRECUT Excedentul contului curent al balantei de plati a scazut la mai putin de jumatate

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in ianuarie acest an, un excedent de 149 milioane euro, comparativ cu 322 milioane euro in aceeasi luna a anului trecut, conform datelor publicate de Banca Nationala a Roma and 172;niei BNR). Acestea arata ca, in structura, balanta bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 79 milioane euro, balanta serviciilor a avut un excedent mai mic cu 56 milioane euro, balanta veniturilor primare a inregistrat un excedent mai mare cu 157 milioane euro, iar balanta veniturilor secundare a avut un excedent mai mic cu 195 milioane euro.

Numarul de joburi remote disponibile s-a triplat in luna martie fata de aceeasi perioada a anului trecut

Noul context economic si social schimba si raportarea angajatilor si angajatorilor la conceptul de munca de la domiciliu. Astfel, numarul de joburi remote disponibile s-a triplat, de la inceputul lunii martie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. La fel de mult au crescut si cautarile candidatilor pentru astfel de pozitii, constienti fiind ca tot angajatorii au devenit, in aceasta perioada, mult mai deschisi decat pana acum la ideea de a lucra cu echipe care isi desfasoara activitatea de acasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2433 seconds )