Libnet.ro
UNICEF

19:45

Din Rusia, cu dragoste: Jeremy Clarkson a primit o oferta de la o televiziune ruseasca

Adevărul Adevărul,
Din Rusia, cu dragoste: Jeremy Clarkson a primit o oferta de la o televiziune ruseasca

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, recent concediat de postul BBC, a primit propunerea de a face un nou show la o televiziune ruseasca detinuta de Ministerul Apararii. continuă pe Adevărul

Jeremy Clarkson, ofertat de Moscova. Noua emisiune s-ar putea numi Jeremy Conduce

Realizatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, concediat, miercuri, de BBC in urma unui conflict iscat intre starul britanic si producatorul emisiunii, a primit deja o oferta de la un post tv rusesc,.

Ce va face Jeremy Clarkson dupa concedierea de la BBC. Cu ce televiziune va semna

Jeremy Clarkson, vedeta emisiunii Top Gear, se desparte de BBC. Televiziunea britanica a anuntat ca nu ii va reinnoi contractul. Decizia vine dupa ce Clarkson a lovit un producator si s-a ales initial cu o.

BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

UPDATE. BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

Prezentatorul Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de o femeie la Top Gear

Vedeta de televiziune Jodie Kidd l-ar putea inlocui pe Jeremy Clarkson in cadrul emisiuni Top Gear, BBC, informeaza Agerpres.

Cine ar putea sa-i ia locul lui Jeremy Clarkson la Top Gear

Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de vedeta de televiziune Jodie Kidd in echipa emisiunii Top Gear, relateaza mirror. co. uk. Pe lista posibililor inlocuitori se mai numara Steve Coogan si Chris Evans, dar.

Top Gear a ramas fara starul Jeremy Clarkson: BBC l-a concediat pe controversatul prezentator

Postul britanic de televiziune BBC a decis sa-l concedieze pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii show-ului Top Gear, dupa disputa violenta pe care a avut-o cu unul dintre producatorii emisiunii, potrivit The Guardian.

Telegraph: Jeremy Clarkson VA FI DAT AFARA de la BBC

Jeremy Clarkson va fi dat afara de la BBC. in urma investigatiei interne derulate la postul de televiziune, s-a ajuns la concluzia ca acesta l-a atacat pe unul dintre producatorii emisiunii, in urma unui scandal.

Jeremy Clarkson si Romania, tara lui Borat: Transfagarasanul, cel mai bun drum din lume, Loganul, ceva teribil de trist si lipsit de imaginatie

Personalitate controversata, starul Top Gear Jeremy Clarkson 54 de ani), concediat ieri de BBC, a fost implicat in mai multe scandaluri de-a lungul timpului, din cauza unorcomentarii considerate rasiste sau jignitoarepe care le-a facut in emisiunile sale. Clarkson nu i-a scutit nici pe compatriotii lui de ironii, iar romanii au avut si ei parte de comentarii malitioase, dar si amuzante.

Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC: Nu ne-a fost usor sa luam aceasta decizie, insa nu putem trece cu vederea ce s-a intamplat

Seful BBC, Lord Hall, a confirmat ca Jeremy Clarkson nu va mai realiza emisiunea Top Gear, ca urmare a altercatiei pe care controversatul realizator a avut-o cu producatorul emisiunii. Motivul tine de un atac fizic si verbal neprovocat, spune directorul general BBC care adauga ca intelege faptul ca opinia publica este impartita in doua tabere, insa lucrurile au mers mult prea departe de aceasta data si limita decentei a fost depasita. Top Gear are o audienta mondiala estimata la 350 milioane de persoane, iar anuntul inseamna mai mult ca sigur destramarea intregii echipe. Foarte multi se arata dezamagiti de decizia BBC, iar cel pe care Clarkson l-a lovit este acum amenintat pe Twitter de fanii Top Gear.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )