Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prezentatorul Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de o femeie la Top Gear

România Liberă România Liberă,
Prezentatorul Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de o femeie la Top Gear

Vedeta de televiziune Jodie Kidd l-ar putea inlocui pe Jeremy Clarkson in cadrul emisiuni Top Gear, BBC, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, ar urma sa fie dat afara de la BBC

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat recent de conducerea postului public britanic BBC) ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator, ar urma sa fie dat afara, iar un anunt oficial in acest.

Jeremy Clarkson, prezentatorul show-ului Top Gear, a fost concediat

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, a fost concediat ca urmare a unei altercatii cu producatorul emisiunii, informeaza The Telegraph. Seful BBC, Lord Hall, a confirmat, miercuri, ca starul nu va mai.

Costurile renuntarii la Jeremy Clarkson: BBC ar putea pierde 67 de milioane de lire sterline anual

BBC, unul dintre cele mai mari canale media la nivel global, va avea pierderi estimate la 67 de milioane de lire sterline pe an daca va renunta definitiv la Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat recent ca urmare.

Soarta lui Jeremy Clarkson ar putea fi decisa in urmatoarele 24 de ore

Soarta gazdei Top Gear, Jeremy Clarkson, ar putea fi decisa in urmatoarele 24 de ore, sustine unul dintre reprezentantii BBC, care a adaugat ca problema acestuia trebuie tratata cu maxima seriozitate,.

Cine ar putea sa-i ia locul lui Jeremy Clarkson la Top Gear

Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de vedeta de televiziune Jodie Kidd in echipa emisiunii Top Gear, relateaza mirror. co. uk. Pe lista posibililor inlocuitori se mai numara Steve Coogan si Chris Evans, dar.

Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC: Nu ne-a fost usor sa luam aceasta decizie, insa nu putem trece cu vederea ce s-a intamplat

Seful BBC, Lord Hall, a confirmat ca Jeremy Clarkson nu va mai realiza emisiunea Top Gear, ca urmare a altercatiei pe care controversatul realizator a avut-o cu producatorul emisiunii. Motivul tine de un atac fizic si verbal neprovocat, spune directorul general BBC care adauga ca intelege faptul ca opinia publica este impartita in doua tabere, insa lucrurile au mers mult prea departe de aceasta data si limita decentei a fost depasita. Top Gear are o audienta mondiala estimata la 350 milioane de persoane, iar anuntul inseamna mai mult ca sigur destramarea intregii echipe. Foarte multi se arata dezamagiti de decizia BBC, iar cel pe care Clarkson l-a lovit este acum amenintat pe Twitter de fanii Top Gear.

BBC nu va reinnoi contractul lui Jeremy Clarkson pentru Top Gear

Postul britanic BBC a anuntat, miercuri, ca va renunta la colaborarea cu starul show-ului Top Gear, Jeremy Clarkson, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator, informeaza Mediafax.

Top Gear a ramas fara starul Jeremy Clarkson: BBC l-a concediat pe controversatul prezentator

Postul britanic de televiziune BBC a decis sa-l concedieze pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii show-ului Top Gear, dupa disputa violenta pe care a avut-o cu unul dintre producatorii emisiunii, potrivit The Guardian.

BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

UPDATE. BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )