Libnet.ro
UNICEF

09:00

Din septembrie, mai multi pensionari vor beneficia de medicamente compensate in proportie de 90%

Antena3 Antena3,
Din septembrie, mai multi pensionari vor beneficia de medicamente compensate in proportie de 90%

Cei ce au pensii mai mari de 990 de lei vor beneficia, alaturi persoanele care primesc pensii mai mici decat aceasta limita, de medicamente compensate cu 90%, conform unui proiect de act normativ al Ministerului. continuă pe Antena3

Premierul Dancila sustine ca `mai multi parinti` i-au cerut sa renunte la programul `Merg la scoala`. Copiii ar fi primit 250 de lei pentru rechizite, manuale si echipament sportiv

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la Iasi, ca a renuntat la programul Merg la scoala pentru ca mai multi parinti i-au cerut sa nu le mai dea tuturor copiilor voucherele de 250 de.

FOTO VIDEO Mii de femei au protestat in Mexic, dupa ce mai multi politisti au fost acuzati ca au violat adolescente

Mii de femei au protestat vineri in Mexic, dupa ce mai multi politisti au fost acuzati ca au violat adolescente, relateaza AFP.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, potrivit AFP. Modelul preluat de spanioli este cel din Franta, al vestelor.

Val de critici in Marea Britanie, dupa ce s-a anuntat o noua scumpire a biletelor de tren. Multi pasageri vor cauta alte solutii, dupa ce intarzierile au atins maximul ultimilor 13 ani

Marea Britanie are printre cele mai bune trenuri din Europa, dar si cele mai scumpe bilete. in acest context, anuntul ca biletele se vor scumpi din nou, la inceput de 2019, a fost intens criticat si multi spun ca numarul de pasageri va scadea. Supararea este cu atat mai mare daca tinem cont si de faptul ca intarzierile sunt tot mai dese si problemele tehnice sunt numeroase.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Cum a fost prins criminalul de la Spitalul Sapoca, care a omorat mai multi pacienti

Pacientul de la Spitalul de psihiatrie Sapoca, ce a omorat patru pacienti si i-a ranit grav pe altii dupa ce i-a lovit cu un stativ de perfuzie, a fost prins de politisti in timp ce incerca sa fuga din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )