Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, potrivit AFP. Modelul preluat de spanioli este cel din Franta, al vestelor. continuă pe B1

in dietele de slabit, ce e bun pentru toata lumea nu e bun pentru nimeni

NUTRITIE Internetul este plin de diete de slabit care promit o pierdere rapida in greutate. Unele exclud grupe intregi alimentare, altele, carnea, altele zaharul si tot asa. Pentru cei mai multi, rezultatele sunt mai mereu mediocre. Si asta pentru ca schimbarile pe care ar trebui sa le facem nu sunt doar la nivel alimentar, ci la nivel de stil de viata, plus ca toate acestea ar trebui facute sub supravegherea unui medic specialist.

CFR Cluj vs Slavia Praga (de la 22:00) Dan Petrescu: Toata lumea din Romania a inceput sa creada in noi

CFR a plecat pe drumul preliminariilor in urma cu mai multe saptamani, iar de atunci a trecut deja de Astana, Maccabi Tel Aviv si Celtic Glasgow. Pana la grupele Champions League mai este un singur pas: Slavia Praga. Meciul tur de pe Dr. Constantin Radulescu va fi in direct pe DigiSport, Telekomsport si Look Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

CAZUL SAPOCA Ministrul Pintea: Pe scara ierarhica, toata lumea va raspunde in functie de responsabilitati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, ca va lua masuri drastice in cazul Sapoca. Toti angajatii Spitalului de Psihiatrie vor raspunde pentru tragedia de la Buzau. Pe scara ierarhica,.

VSCO girls, trendul din online despre cum oamenii sunt niste drone

Trendurile de pe internet se schimba constant, iar unul dintre cele mai noi are legatura cu VSCO, aplicatia de editat fotografii. Daca stai pe Instagram si ai impresia ca vezi din nou si din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )